THE FACE SHOP Rice & Ceramide Moisturizing Cream 50ml

169.00 kr

Opplev en revolusjonerende tilnærming til fuktighet med Rice & Ceramide Moisturizing Cream fra THE FACE SHOP. Denne fuktighetskremen er dypt forankret i tradisjonene av koreansk hudpleie og kombinerer kraften av naturlige ingredienser med banebrytende formuleringer.

En fuktighetskrem som er en essensiell hudpleieløsning for de som søker å nære og revitalisere sin hud, samtidig som den opprettholder en sunn og naturlig glød.

Egenskaper

 • Intens fuktighetsgivende effekt: Beriket med ris og ceramider for å gi dyp hydrering og næring til huden.
 • Forbedrer hudens tekstur: Hjelper med å jevne ut hudtonen og forbedrer hudens naturlige glød.
 • Beskyttelse og styrking av hudbarrieren: Ceramider i kremen styrker hudens naturlige barriere, beskytter mot ytre påvirkninger og bevarer fuktigheten.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Rice & Ceramide Moisturizing Cream

 1. Forbered huden: Begynn med renset og tonet hud for optimal absorpsjon.
 2. Påfør kremen: Ta en passende mengde av Rice & Ceramide Moisturizing Cream og påfør jevnt over ansiktet.
 3. Massér inn i huden: Bruk lette bevegelser for å massere kremen inn i huden, fokusér på områder som trenger ekstra fuktighet.
 4. La den trekke inn: Vent et par minutter for at kremen skal absorbere fullstendig før du påfører sminke eller andre hudpleieprodukter.
 5. Bruk daglig: For best resultat, bruk kremen som en del av din daglige morgen- og kveldsrutine.

Anbefalinger for bruk

 • For ekstra fuktighet, påfør et tykkere lag av kremen som en nattmaske.
 • Ideell for bruk i kalde og tørre klimaer for ekstra beskyttelse mot været.

Ingredienser

 • Risekstrakt: Rik på vitaminer og mineraler, bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.
 • Ceramider: Hjelper med å styrke hudens naturlige barriere og forhindrer fuktighetstap.
 • Risvann: Kjent for sine fuktighetsgivende og oppstrammende egenskaper.
 • Vitamin E: En kraftig antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler og miljømessige stressfaktorer.
 • Glycerin: Trekker til seg fuktighet fra luften og holder huden hydrert.

Rice & Ceramide Moisturizing Cream fra THE FACE SHOP er et ideelt valg for de som er på utkikk etter en naturlig, effektiv og dypt nærende fuktighetskrem. Dens unike kombinasjon av ris og ceramider gir ikke bare intens hydrering, men jobber også aktivt for å forbedre hudens tekstur og beskytte mot miljømessige skader.

Denne fuktighetskremen er spesielt gunstig for de som sliter med tørr eller kjedelig hud, og tilbyr en løsning som bringer tilbake hudens naturlige glød og vitalitet.

Med Rice & Ceramide Moisturizing Cream, får du en fuktighetskrem som ikke bare adresserer nåværende hudbekymringer, men også arbeider for å forhindre fremtidige problemer gjennom å styrke og beskytte hudbarrieren.

Denne kremen er en hyllest til koreansk hudpleies kjerneverdier: naturlige ingredienser, vitenskapelig innovasjon, og holistisk hudpleie. Velg Rice & Ceramide Moisturizing Cream for en hudpleieopplevelse som fornyer, beskytter og opplyser huden din.

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE FACE SHOP Rice & Ceramide Moisturizing Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *