Tilbud!

THE FACE SHOP Rice & Ceramide Moisturizing Toner 150ml

Opprinnelig pris var: 149.00 kr.Nåværende pris er: 119.00 kr.

-20%

Rice Ceramide Moisturizing Toner fra The Face Shop gir effektiv fuktighet og samtidig som den styrker hudbarrieren. Dette koreanske hudpleieproduktet gir deg flere fordeler:

 • Intensiv hydrering: Risen og ceramidene i toneren arbeider sammen for å gi huden din langvarig fuktighet.
 • Styrker hudbarrieren: Produktet bidrar til å gjenopprette og styrke hudens naturlige barriere, noe som reduserer tegn på tørrhet og aldring.
 • Skånsom formel: Fri for skadelige kjemikalier, dette produktet er egnet selv for sensitiv hud.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En toner som gir huden intens hydrering

Rice Ceramide Moisturizing Toner fra The Face Shop er et eksepsjonelt produkt når det kommer til koreansk hudpleie. Toneren gir ikke bare huden intensiv hydrering, men styrker også hudens naturlige barriere, noe som er avgjørende for et sunt og ungdommelig utseende.

De aktive ingrediensene i dette produktet, inkludert risvann og ceramider, arbeider i synergi for å gi optimal fuktighet og hudbarriereforsterkning.

Dette produktet passer perfekt inn i en hvilken som helst hudpleierutine og kommer i en generøs flaske som sikrer at du har nok produkt for langvarig bruk. Dets formel er fri for skadelige kjemikalier og er derfor også godt egnet for de med sensitiv hud.

Bruksanvisningen er rett frem, noe som gjør dette produktet lett å implementere i din daglige hudpleierutine. En annen fordel er at denne toneren fungerer godt i samspill med andre hudpleieprodukter, inkludert fuktighetskremer og serumer.

Med en unik blanding av naturlige ingredienser som risvann, ceramider, hyaluronsyre, panthenol og glycerin, er dette produktet designet for å møte behovene til ulike hudtyper.

Disse ingrediensene er nøye utvalgt for deres evne til å forbedre hudens fuktighetsnivåer og barrierefunksjon, noe som gjør dette produktet til en allsidig løsning for de fleste hudpleiebehov.

Kort sagt, hvis du er på jakt etter en toner som gir effektiv fuktighet og styrker hudbarrieren, trenger du ikke å lete lenger. Rice Ceramide Moisturizing Toner fra The Face Shop tilbyr en pålitelig, effektiv og skånsom måte å ta vare på huden din på.

Bruksanvisning

Følg disse enkle trinnene for best mulig bruk av Rice Ceramide Moisturizing Toner:

 1. Forberedelse: Etter rensing, tørk ansiktet lett med et rent håndkle.
 2. Mengde: Påfør en passende mengde toner på en bomullspad.
 3. Påføring: Stryk bomullspaden forsiktig over ansiktet og halsen.
 4. Tapping: Lett klapp inn overskuddet for bedre absorpsjon.
 5. Avslutning: Følg opp med en fuktighetskrem for å forsegle fuktigheten.

Ingredienser

 • Risvann
 • Ceramider
 • Hyaluronsyre
 • Panthenol
 • Glycerin

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE FACE SHOP Rice & Ceramide Moisturizing Toner 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *