THE FACE SHOP Rice Water Bright Light Facial Cleansing Oil 150ml

179.00 kr

Rice Water Bright Light Facial Cleansing Oil fra The Face Shop er en effektiv og mild oljerens. Her er tre sterke grunner for å velge denne rensende oljen:

 • Grundig, men mild rensing: Denne oljen går dypt inn i porene for å fjerne urenheter, men er samtidig mild nok til å beholde hudens naturlige oljer.
 • Rask makeup-fjerning: Tar enkelt bort selv den mest stae sminken, inkludert vanntett mascara.
 • Naturbasert formula: Med hovedingrediens av risvann, er denne rensen en naturlig og trygg måte å ta vare på huden din.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En dypgående oljerens for ansiktet

Rice Water Bright Light Facial Cleansing Oil fra The Face Shop er en toppkandidat i kategorien for koreansk hudpleie. Den kombinerer dyptgående rensing med en mild og behagelig følelse på huden. Enten det er snakk om daglig smuss og olje, eller sminke som har tatt bolig i porene dine, vil denne oljen effektivt og raskt fjerne det uten å strippe huden for naturlige oljer.

Denne ansiktsrensen er spesielt god for dem som bruker sminke. Den klarer nemlig å bryte ned selv de mest hardføre makeup-produktene, slik at de enkelt kan skylles bort. Og siden formelen er basert på naturlige ingredienser som risvann og jojobaolje, vil du også gi huden din en dose med næring og fuktighet.

Innen koreansk hudpleie er denne oljen et flott første skritt i en dobbelrenserutine, eller som en stand-alone rens for de dager du ønsker noe raskt men effektivt.

Rice Water Bright Light Facial Cleansing Oil tilbyr en rensende opplevelse som er grundig, men som ivaretar hudens egen balanse. Dens naturlige ingredienser betyr også at du kan føle deg trygg på hva du påfører huden din.

Den er en ideell løsning for alle som søker en pålitelig og effektiv ansiktsrens. Med denne oljen får du et kvalitetsprodukt som tar både rengjøring og hudpleie på alvor.

Bruksanvisning

 1. Tørr start: Påfør en passende mengde olje på tørt ansikt.
 2. Massér forsiktig: Massér oljen over ansiktet med lette sirkelbevegelser.
 3. Vannaktivering: Fukt fingertuppene litt og fortsett massasjen. Oljen vil emulgere og bli til en lett melkehvit konsistens.
 4. Skyll av: Skyll grundig med lunkent vann.
 5. Tørk: Klapp ansiktet forsiktig tørt med et mykt håndkle.

Ingredienser

 • Risvann
 • Isopropyl Myristate
 • Polysorbat 85
 • Jojobaolje

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE FACE SHOP Rice Water Bright Light Facial Cleansing Oil 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *