Tilbud!

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner AHA + BHA 150ml

kr 254.00

-15%

Green Plum Refreshing Toner AHA + BHA fra Beauty of Joseon er en oppfriskende og balanserende toner som gir deg en strålende og jevn hud.

Denne fantastiske toneren er formulert med fokus på effektivitet og bruker en kombinasjon av AHA og BHA-syrer for å eksfoliere huden skånsomt og effektivt.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingrediensen i denne toneren er grønn plommeekstrakt, som er rik på antioksidanter og vitaminer. Grønn plomme hjelper til med å revitalisere huden, jevne ut hudtonen og forbedre tekstur. Den gir også fuktighet og næring, slik at huden din føles myk og smidig.

AHA-syrer (alfa hydroksysyrer) og BHA-syrer (beta hydroksysyrer) jobber sammen for å eksfoliere huden grundig. AHA-syrer som glykolsyre og melkesyre fjerner døde hudceller og forbedrer hudens glød, samtidig som de reduserer synligheten av fine linjer og ujevnheter. BHA-syrer som salisylsyre renser porene dypt og reduserer forekomsten av kviser og hudormer.

Denne toneren er også beriket med andre hudpleieingredienser som kamilleekstrakt og allantoin, som beroliger og fukter huden. Ekstraktet fra hvit pilebark bidrar til å redusere betennelse og berolige sensitiv hud. Sammen skaper disse ingrediensene en balansert formel som gir deg en frisk og strålende hud.

For å bruke toneren, påfør den på et bomullspad og tørk over ansiktet etter rensing. Du kan også helle toneren i håndflaten og klapp den forsiktig inn i huden. Bruk den morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine for å oppnå best mulig resultat.

Green Plum Refreshing Toner AHA + BHA fra Beauty of Joseon er det perfekte valget for alle som ønsker en toner som gir en jevnere, klarere og mer strålende hud. Opplev fordelene av grønn plommeekstrakt og synergien mellom AHA- og BHA-syrer for å oppnå en sunn og ungdommelig hud. Legg til denne toneren i din daglige rutine, og nyt en revitalisert og frisk hud som stråler av skjønnhet.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner AHA + BHA 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *