COSRX Centella Water Alcohol-Free Toner 150 ml

kr 249.00

Centella Water Alcohol-Free Toner fra COSRX er en alkoholfri toner som hjelper med å balansere hudens pH-verdi og forbedre hudens tekstur. Formulert med centella asiatica-ekstrakt, en plante kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper, bidrar toneren til å styrke hudens barriere og redusere tørrhet.

I tillegg inneholder Centella Water Alcohol-Free Toner niacinamid, et aktivt stoff som hjelper med å regulere talgproduksjonen og forbedre hudens glød. Toneren passer for alle hudtyper, spesielt for de med sensitiv hud.

Opplev en mer harmonisk og frisk hud med Centella Water Alcohol-Free Toner fra COSRX.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Centella Water Alcohol-Free Toner

Bruk Centella Water Alcohol-Free Toner som en del av din daglige hudpleierutine, for å oppnå en mer balansert, hydrert og glødende hud.

Toneren kan påføres med en bomullsdott eller med hendene, for å fordele produktet jevnt over ansiktet.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Centella Water Alcohol-Free Toner 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *