Tilbud!

Pyunkang Yul Black Tea Deep Infusion Toner 130 ml

kr258,30

-30%

Black Tea Deep Infusion Toner fra Pyunkang Yul er en veldig populær toner som inneholder niacinamide og adenosine som er kjent for å jevne ut hudtonen og hjelper mot fine linjer og rynker i huden.

Black Tea Deep Infusion toneren er hydrerende og balanserer olje-vann balansen i huden. Dette er en toner som hjelper matt og sliten hud som resulterer i en sunn hud med naturlig glød. Passer til alle hudtyper.

Kun 5 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merket: Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Black Tea Deep Infusion Toner 130 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *