Tilbud!

Too Cool For School Jean George Llong Sun Block SPF50+ PA+++

Opprinnelig pris var: 199.00 kr.Nåværende pris er: 169.00 kr.

-15%

Jean George Llong Sun Block fra Too Cool For School er en unik solkrem med en formel som gir huden din beskyttelse mot skadelige UV-stråler samtidig som den gir en jevn og naturlig glød.

Denne solkremen inneholder en blanding av naturlige ingredienser, inkludert Aloe Vera og grønn teekstrakt, som gir huden en fuktighetsboost og beskytter den mot tørrhet og irritasjon.

Jean George Llong Sun Block har en lett tekstur som trenger raskt inn i huden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for en klissete følelse. Med en høy SPF-verdi på 50+ bidrar denne solkremen til å beskytte huden din mot solskader og tidlige aldrings tegn.

Prøv Jean George Llong Sun Block fra Too Cool For School for en jevn, beskyttet og strålende hud.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Too Cool For School

Too Cool For School er et skjønnhetsmerke med base i Seoul, Sør-Korea, med en unik tilnærming til skjønnhetspleie. Merket fokuserer på å kombinere høyteknologiske formler med naturlige ingredienser for å skape effektive og innovative skjønnhetsprodukter. Deres produktlinjer inkluderer hudpleie, sminke og hårpleie, og de har en rekke bestselgere, inkludert Dinoplatz Escalator Mascara, Egg Mellow Cream og Art Class by Rodin Lip Tint.Too Cool For School er kjent for sine unike og morsomme produktnavn og pakningsdesign, samt for å ta en moderne tilnærming til skjønnhetspleie. Merket er en favoritt blant unge kvinner over hele verden som søker etter høykvalitetsprodukter som også gir en morsom og unik opplevelse.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Too Cool For School Jean George Llong Sun Block SPF50+ PA+++”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *