Tilbud!

3W CLINIC Vitamin C Foam Cleansing 100ml

kr 45.00

-49%

Dette renseskummet er kraftpakket med de fordelaktige egenskapene til vitamin C, kjent for sine hudforyngende fordeler.

Vitamin C er en effektiv antioksidant som bidrar til å forbedre hudens naturlige regenereringsprosess samt reparere skadet hud.

Gjør deg klar for å oppdage den transformerende kraften i vår 3W CLINIC Vitamin C Foam Cleansing. Prøv den i dag og se forskjellen selv. Resultatet er en friskere, strålende og mer ungdommelig hud.

 

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En ansiktsrens i toppklasse

Vitamin C Foam Cleansing er mer enn bare en ansiktsvask. Dette produktet rengjør huden på dybden, fjerner skitt og urenheter fra porene, og bidrar til å balansere hudens naturlige oljer.

Den fyldige, fløyelsmyke skummet gir en luksuriøs renseopplevelse som etterlater huden frisk, ren og revitalisert.

Formelen er fri for harde kjemikalier, parabener og sulfater. Dette betyr at den er skånsom nok for alle hudtyper, selv den mest sensitive.

I tillegg til vitamin C inneholder dette renseskummet naturlige botaniske ekstrakter som beroliger og nærer huden, forbedrer dens elastisitet og gir en sunn glød.

Bruk Vitamin C Foam Cleansing som en del av din daglige hudpleierutine for å opprettholde en klar, sunn og strålende hud.

Med sin friske sitrusduft vil denne renseren gi deg en energisk start på dagen, og du vil merke en merkbar forskjell i hudens utseende og følelse.

Merke

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende. Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3W CLINIC Vitamin C Foam Cleansing 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *