ACROPASS Trouble Cure Set (6 stk)

199.00 kr

AcroPass Trouble Cure er en kraftig 2-trinns behandling for akne, for eksempel hormonell og cystisk akne. Graver dypt inn i lyten og angriper bakterier og betennelser raskere enn andre kviseplaster.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Har en innovativ mikronålteknologi som hver mikronål er omtrent 1/4 av tykkelsen på menneskehåret, der oppløselige ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid formes til mikrostrukturer. Denne strukturen går inn i hudmembranene uten å skade huden.

Settet inneholder:
6x Acropass Skin Cleanser (servietter)
6x Acropass Trouble Cure Patcher

Bruksanvisning:

  1. Rengjør ansiktet.
  2. Fjern den hvite beskyttelsesfilmen fra Trouble Cure Patch med tørre hender. (Pass på at du ikke berører mikrostrukturen i midten.)
  3. Plasser plasteret på midten av målområdet (sørg for at området er tørt).
  4. Ikke fra fingrene over plasteret, trykk i stedet ned flere ganger for å feste det.
  5. Fjern etter 2 timer.

Nøkkelingredienser:
Salisylsyre (BHA): Oljeløselig kjemisk eksfoliering som trenger dypt inn i porene, kvitter seg med døde hudceller og annet hudavfall. Sterke antiinflammatoriske effekter.
Tea Tree Leaf-olje: Sterke antiseptiske, anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Effektiv mot akne.
Niacinamid: Stimulerer naturlig ceramidproduksjon og demper hyperpigmentering. Fører til fast, jevn tonet hud.
Peptid: Proteiner som er avgjørende for hudhelsen. Stimuler kollagenproduksjonen i huden, noe som fører til fastere, yngre hud.

Merke

ACROPASS

Med base i Sør-Korea, har Acropass blitt en pioner innen hudpleieindustrien, og skapt revolusjonerende produkter som kombinerer avansert bioteknologi og kosmetikk for å gi den mest effektive løsningen for å bekjempe aldring og hudproblemer.

Acropass har mestret kunsten å utvikle mikronålteknologi for å skape effektive, sikre og smertefrie hudpleieprodukter. Deres mest kjente produkt, "Retinol Microcone Patch", har gjort bølger i skjønnhetsverdenen for sin innovative tilnærming til anti-aging.

Acropass er kjent for sin høye standard for forskning og utvikling, har også en rekke produkter som dekker forskjellige behov for hudpleie. Fra å håndtere aldringssymptomer som rynker og fine linjer til å forbedre hudens tekstur og utseende, leverer Acropass kontinuerlig banebrytende løsninger for kundene sine.

Acropass er en merkevare som kjennetegnes av å være ærlig og autentisk. De setter stor pris på åpenhet når det gjelder ingrediensene i produktene deres, og de legger mye vekt på å sikre at kundene deres er fullstendig informert om hva produktene deres inneholder og hvordan de fungerer.

Det er en merkevare som setter tillit og effektivitet i forkant, noe som gjør Acropass til et av de mest betrodde navnene i skjønnhetsindustrien.