ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner 150 ml

249.00 kr

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner er en anerkjent toner innen koreansk hudpleie som passer for alle hudtyper. Toneren har en høy konsentrasjon av lakrisvann som har den suverene evnen til å jevne ut hudtonen og tilføre glød.

En annen fantastisk ingrediens i toneren er grønn te ekstrakt som bidrar til å berolige huden, redusere pigmentering, kvisearr og mørke flekker. Etter bruk føles huden myk og gjør den klar for de neste stegene i hudpleierutinen din. Innhold 150 ml.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Denne toneren er din vei mot glødende og jevn hud. Bruk sammen med Neogen Real Ferment Micro Essence for maksimal effekt og feilfri hud.

Hvordan bruker jeg denne toneren?

  • Etter rens, påfør noen dråper av toneren i håndflaten eller på en bomullspad. Klapp toneren inn eller stryk bomullspaden forsiktig over huden til den er absorbert.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

ACWELL

ACWELL er et kjent hudpleiemerke i koreansk hudpleie. ACWELL kombinerer tradisjonelle med innovative ingredienser for å hudpleieprodukter som gir mest mulig effekt. Et av de mest kjente ingrediensene som de bruker mye i sine produkter er lakrisrot, som du blant annet kan finne i en av de mest kjente produktene deres, ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner.
acwell koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner 150 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *