Tilbud!

COSRX AC Collection Blemish Care Sheet Mask

kr 39.00

-33%

AC Collection Blemish Care Sheet Mask fra COSRX er en fantastisk ansiktsmaske som er spesielt utviklet for å hjelpe til med å bekjempe kviser og urenheter. Den er perfekt for de med uren hud eller de som ønsker å forbedre hudens generelle tilstand.

Denne ansiktsmasken inneholder en rekke aktive ingredienser som arbeider sammen for å berolige, rense og pleie huden. En av hovedingrediensene er Centella asiatica-ekstrakt, som er kjent for sine beroligende og helende egenskaper.

Masken er også beriket med salisylsyre, som er en effektiv ingrediens for å bekjempe kviser og redusere synligheten av porer. I tillegg inneholder den tea tree-olje, som er kjent for sine antibakterielle egenskaper og sin evne til å redusere rødhet og betennelse.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

AC Collection Blemish Care Sheet Mask er enkel å bruke og passer for alle hudtyper. Nyt en avslappende behandling og opplev de fantastiske resultatene denne ansiktsmasken kan gi deg!

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AC Collection Blemish Care Sheet Mask”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *