COSRX Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink 110ml

kr 299.00

Er du på jakt etter en effektiv løsning for å få bukt med tette porer og uren hud? COSRX, et ledende navn innen Koreansk hudpleie, introduserer Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink – en kraftfull ansiktsmaske designet for å rense dypt og jevne ut hudtonen.

 • Innhold av aktivt kull for optimal pore-rensing
 • Rosa leire gir mild eksfoliering og hudforbedring
 • Passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

For å sikre at du får mest mulig ut av Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink, følg denne steg-for-steg guiden

 1. Vask ansiktet grundig med en mild rengjøringsmiddel og klapp det tørt.
 2. Påfør et jevnt lag av masken på ansiktet, unngå øye- og munnområdet.
 3. La masken virke i 10-15 minutter.
 4. Skyll av med lunkent vann, og utfør eventuelt en mild massasje for ekstra eksfoliering.
 5. Avslutt med en fuktighetskrem for å forsegle fuktighet.
 6. Masken kan brukes en til to ganger i uken, avhengig av hudens behov.

Ingredienser

 • Aktivt kull
 • Rosa leire
 • Glycerin
 • Tea Tree-olje
 • Aloe Vera

Aktivt kull er kjent for sin evne til å absorbere urenheter og olje fra huden. Rosa leire gir mild eksfoliering og bidrar til å jevne ut hudtonen. Glycerin holder huden hydrert, mens tea tree-olje og aloe vera gir ekstra lindring og beroligelse.

Oppsummering

Med et fokus på effektivitet og brukervennlighet, tilbyr Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink fra COSRX en enkel måte å behandle tette porer og urenheter på.

Dette Koreansk hudpleie-produktet inneholder en kraftfull kombinasjon av aktivt kull og rosa leire, som arbeider i synergi for å fjerne urenheter og gi huden en frisk glød.

Denne masken er designet for å passe alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den gir deg muligheten til å nyte fordelene av en dyptrensende behandling uten irritasjon eller ubehag.

Med tillegg av glycerin, tea tree-olje og aloe vera, forlater denne masken huden hydrert og beroliget, samtidig som den adresserer de mest presserende hudproblemene.

Dersom du søker en målrettet, effektiv behandling for å ta kontroll over urenheter og forstørrede porer, er Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink det rette valget.

Med denne masken som en del av din vanlige hudpleierutine, kan du se frem til en renere, jevnere og mer strålende hud. Det er enkelt å bruke, og resultatene vil tale for seg. Prøv det i dag og oppdag en friskere, mer balansert hud.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink 110ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *