Tilbud!

Enature Birch juice hydro sleeping pack 70ml

kr244,30

-30%

Enature Birch Juice Hydro Sleeping Pack har en mettende konsistens som kan brukes som fuktighetskrem og nattmaske for deg som har tørr hud. Når du sover jobber formuleringen som innholder blant annet 74% Birch tree sap og kamomille. Våkn opp med uthvilt og ungdommelig hud. Passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv og tørr hud. Innhold 75 ml.

Enature produkter er 100% veganske, fri for parabener og mineral olje.

Bli varslet når produktet kommer på lager.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne kremen/nattmasken?

Anbefales som nattkrem eller som en maske som du smører på deg før du legger deg. Bruk denne et par ganger i uken for å oppnå myk hud.

Merke

ENATURE

ENATURE er muligens et nytt koreansk hudpleiemerke for deg, men dette hudpleiemerke har allerede rukket å bli populært og anerkjent innen koreansk hudpleie.Moringa Cleansing Balm har fått den gjeveste prisen fra SOKOGLAM i 2017. Både Moringa Cleansing Balm og Birch Juice Hydro Sleeping Pack er kjent som bestselger duoen hos ENATURE.ENATURE har produkter som er 100% veganske, fri for parabener og mineral olje.

1 omtale for Enature Birch juice hydro sleeping pack 70ml

  1. Sara
    12. januar 2022
    Jeg har tørr hud så denne ble ikke helt match for meg. Den gir masse/nok fukt, men gel-konsistens føles sjelden ut som en match for min hud pluss at d...More
    Jeg har tørr hud så denne ble ikke helt match for meg. Den gir masse/nok fukt, men gel-konsistens føles sjelden ut som en match for min hud pluss at den har middels til sterk lukt som ble litt mye for meg. Ville nok anbefalt den til andre som har en annen hudtype enn meg, da, og som liker sterk lukt på produkter.
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *