AXIS-Y Spot The Difference Blemish Treatment

239.00 kr

Formulert for akne-utsatt, fet og sensitiv hud, gir Spot The Difference Blemish Treatment effektiv lindring mot kviser og urenheter. Denne lette gelen er også fylt med fuktighetsgivende Ceramid-kapsler for å gjenopprette hudbarrieren.

Kjøp hele Glow Away Spots-settet her.

*Alkoholfri

Innhold: 15ml

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning:

Steg 1: Forbered huden din med rens og toner
Steg 2: Påfør en tilstrekkelig mengde produkt med dråpetelleren direkte på det berørte området
Steg 3: Klapp forsiktig på områdetteg
Steg 4: Avslutt med Dark Spot Correcting Glow Serum og resten av hudpleierutinen din

Merke

AXIS-Y

AXIS-Y er et merke innen koreansk hudpleie som bryr seg om huden din. Merket kuraterer sin produktlinje spesifikt for fet og akne-utsatte hudtyper, og tar hensyn til endringer i klimaet og årstidene. AXIS-Y tar en minimalistisk tilnærming til hudpleie med en 6+1+1-formulering, og beriker produktene med seks typer botaniske ekstrakter, en hovedingrediens rettet mot et bestemt hudproblem og en patentert ingrediens. Alle AXIS-Ys produkter er 100 % laget i Korea og er fri for parabener, mineraloljer, kunstige farger og dufter.
axis-y koreansk hudpleie

Naturlig og klimabevisst

AXIS-Y utvikler produkter som er effektive og laget med naturlige formler som har dokumenterte resultater. De tar alltid hensyn til hvilke ingredienser som kan være skadelige for huden din og miljøet. Derfor er produktene våre fri for ingredienser som parabener, kunstige dufter og mineraloljer.

Sikkerhet

Sikkerhet Hvert produkt gjennomgår en flertrinns prøveprosess gjennom formuleringen og en sertifisert dermatologisk test før utgivelse av Korea Dermatology Research Institute (KDRI). Dette er for å sørge for at alle produktene oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

En forpliktelse mot dyretesting og vegansk sertifisering

AXIS-Y tester aldri på dyr på noe stadium av formuleringsprosessen. Merket deler denne verdien med alle som kjemper for en bedre fremtid for dyrene og planeten. De fleste av produktene er sertifisert vegansk av Korean Vegan Association.

Halal sertifisering

AXIS-Y forsikrer om at produktene er Halal og trygge å bruke for muslimer. Halalprodukter er laget av naturlige plantebaserte ingredienser, er fri for animalske biprodukter, alkohol og parabener, og er cruelty-fri.