Tilbud!

Glow Away Spots! Duo Set

Opprinnelig pris var: 518.00 kr.Nåværende pris er: 414.00 kr.Save 104.00 kr

-20%

Har du akne? Fra kviser til arrene de etterlater seg og mer – vi har dekket deg! Spot The Difference Blemish Treatment takler aktive kviser mens beroligende Ceramide-kapsler hjelper til med å låse inn fuktighet for å fukte og gi næring til huden. Dark Spot Correcting Glow Serum for å korrigerer mørke flekker og forbedre ujevn hudtone med kraften til 5 % Niacinamid og megahydrator Squalane for å gløde uansett hvor du går!

AXIS-Y Spot The Difference Blemish Treatment

239.00 kr
Formulert for akne-utsatt, fet og sensitiv hud, gir Spot The Difference Blemish Treatment effektiv lindring mot kviser og urenheter. Denne lette gelen er også fylt med fuktighetsgivende Ceramid-kapsler for å gjenopprette hudbarrieren.

AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum

279.00 kr
Lettvektig serum som forbedrer hudtonen og gir en sunn glød. Gir næring til huden samtidig som den gir huden en forfriskende følelse.
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Denne duoen inkluderer:

Påfør etter rensing og toning av huden din; påfør Spot The Difference Blemish Treatment på problemområder, og påfør deretter Dark Spot Correcting Glow Serum på mørke/ujevne områder eller påfør et lag på hele ansiktet; følg opp med din favoritt fuktighetskrem.

Merke

AXIS-Y

AXIS-Y er et merke innen koreansk hudpleie som bryr seg om huden din. Merket kuraterer sin produktlinje spesifikt for fet og akne-utsatte hudtyper, og tar hensyn til endringer i klimaet og årstidene. AXIS-Y tar en minimalistisk tilnærming til hudpleie med en 6+1+1-formulering, og beriker produktene med seks typer botaniske ekstrakter, en hovedingrediens rettet mot et bestemt hudproblem og en patentert ingrediens. Alle AXIS-Ys produkter er 100 % laget i Korea og er fri for parabener, mineraloljer, kunstige farger og dufter.
axis-y koreansk hudpleie

Naturlig og klimabevisst

AXIS-Y utvikler produkter som er effektive og laget med naturlige formler som har dokumenterte resultater. De tar alltid hensyn til hvilke ingredienser som kan være skadelige for huden din og miljøet. Derfor er produktene våre fri for ingredienser som parabener, kunstige dufter og mineraloljer.

Sikkerhet

Sikkerhet Hvert produkt gjennomgår en flertrinns prøveprosess gjennom formuleringen og en sertifisert dermatologisk test før utgivelse av Korea Dermatology Research Institute (KDRI). Dette er for å sørge for at alle produktene oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

En forpliktelse mot dyretesting og vegansk sertifisering

AXIS-Y tester aldri på dyr på noe stadium av formuleringsprosessen. Merket deler denne verdien med alle som kjemper for en bedre fremtid for dyrene og planeten. De fleste av produktene er sertifisert vegansk av Korean Vegan Association.

Halal sertifisering

AXIS-Y forsikrer om at produktene er Halal og trygge å bruke for muslimer. Halalprodukter er laget av naturlige plantebaserte ingredienser, er fri for animalske biprodukter, alkohol og parabener, og er cruelty-fri.