COSRX Full Fit Propolis Ampoule Cushion Set – #21 Ivory

489.00 kr

COSRX tar skrittet videre innen innovativ hudpleie med sitt nye Full Fit Propolis Ampoule Cushion Set (foundation). Denne cushion foundationen er ikke bare et sminkeprodukt, det er en sammensmeltning av hudpleie og makeup.

Med sine nøye utvalgte ingredienser, tilbyr dette produktet en strålende dekning som samtidig nærer og beskytter huden. Perfekt for deg som ønsker et feilfritt utseende med en ekstra bonus av hudpleiefordeler.

Egenskaper

 1. Naturlig og Nærende Dekning: Gir en jevn og naturlig finish samtidig som den nærer huden.
 2. Inneholder Propolis Ekstrakt: Kjent for sine beroligende og antibakterielle egenskaper.
 3. Langvarig og Komfortabel: Holder seg på plass hele dagen uten å føles tung.

Innhold i settet: Cushion 13g + Refill 13g
Farge: #23 Ivory (elfenbenfarge)

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Slik bruker du Full Fit Propolis Ampoule Cushion Set for beste resultat:

 1. Forbered huden: Start med din vanlige hudpleierutine. Påfør en primer hvis ønskelig.
 2. Påfør produktet: Trykk forsiktig på cushionen med applikatoren og påfør jevnt over ansiktet.
 3. Bygg opp dekningen: For mer dekning, påfør et ekstra lag der det trengs.
 4. Påfyll og oppfriskning: Bruk cushionen gjennom dagen for å oppfriske looken.

Oppsummering

Full Fit Propolis Ampoule Cushion Set fra COSRX er det perfekte valget for deg som søker en foundation som gjør mer enn å bare dekke over ujevnheter. Denne cushionen tilbyr en lett, men effektiv dekning, samtidig som den pleier huden med næringsrike ingredienser. Resultatet er en strålende, sunn hud som ser naturlig og feilfri ut. Med en langvarig formel, er dette produktet ideelt for travle dager hvor du trenger en makeup som holder tritt med deg.

Ingredienser

 • Propolis Ekstrakt: Beroliger huden og gir antioksidant beskyttelse.
 • Hyaluronsyre: Hydrerer huden for en plump og frisk effekt.
 • Niacinamid: Arbeider for å jevne ut hudtonen og redusere synligheten av ujevnheter.
 • Centella Asiatica Ekstrakt: Fremmer hudens helingsprosess og beroliger sensitiv hud.
 • Titanium Dioxide: Beskytter mot solskader og gir en lett SPF-beskyttelse.

Propolis Extract, Titanium Dioxide (CI 77891), Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Methyl Hydrogenated Rosinate, Propylene Glycol Dibenzoate, Tridecyl Trimellitate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Niacinamide, Methylpropanediol, PEG-10 Dimethicone, Iron Oxides (CI 77492), Trisiloxane, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/Stearyl Acrylate/Dimethicone Methacrylate Copolymer, Glyceryl Caprylate, Stearic Acid, Alumina, Water, Triethoxycaprylylsilane, Iron Oxides (CI 77491), Aluminum Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Glucose, Iron Oxides (CI 77499), Fructooligosaccharides, Fructose, Adenosine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Limonene, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool, Rose Flower Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil

Med Full Fit Propolis Ampoule Cushion Set fra COSRX kan du nyte en feilfri, hydrert og strålende hud hver dag. Dette produktet er en game-changer for de som verdsetter både makeup og hudpleie, og ønsker en løsning som kombinerer begge deler på en elegant måte. Enten det er for en lang arbeidsdag eller en kveld ute, vil denne cushionen sørge for at huden din ser fantastisk ut fra morgen til kveld.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Full Fit Propolis Ampoule Cushion Set – #21 Ivory”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *