COSRX Full Fit Propolis Synergy Pad 155ml

379.00 kr

COSRX Propolis Synergy Pad er en bomullspad som vil gi en oppkvikker for kjedelig hud som trenger fuktighet og naturlig glød.

 • Fylt med næringsrik propolis for umiddelbar hydrering og glød
 • Designet som en enkel å bruke pad for en no-fuss hudpleierutine
 • Fri for parabener og sulfater, sikker for sensitiv hud

Inneholder 70 stk. pads.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bomullspadsene er større enn en vanlig bomullspad og er forhåndsdynket i en formulering som inneholder hele 84% propolis som gir fuktighet til huden som varer.

Huden absorberes denne fort og vil ikke gi en klissete finish. Denne funker også som mild eksfoliering til huden. Passer for alle hudtyper, spesielt tørr og kjedelig hud. Innhold 70 pads.

For å få mest mulig ut av Full Fit Propolis Synergy Pad, følg denne enkle guiden

 1. Start med et renset ansikt, fritt for makeup og andre urenheter.
 2. Ta en pad og gni forsiktig over ansiktet i en sirkulær bevegelse, unngå øyeområdet.
 3. For ekstra hydrering, la produktrester absorbere i huden i 1-2 minutter før du går videre til neste trinn i hudpleierutinen.
 4. Fullfør med en fuktighetskrem for å forsegle fuktigheten.
 5. Padsene kan brukes daglig eller som en ukentlig behandling, avhengig av hudens behov.

Ingredienser

 • Propolis-ekstrakt
 • Betaine
 • Panthenol
 • Allantoin
 • Lavendelolje

Propolis er kjent for sine anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, noe som gjør det til en ypperlig ingrediens for fuktighet og helbredelse.

Betaine bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse, mens panthenol og allantoin gir lindring og fuktighet. Lavendelolje gir en lett, behagelig duft.

Oppsummering

Full Fit Propolis Synergy Pad fra COSRX gir deg luksusen av effektiv hudpleie i et enkelt, hurtig trinn. Dette produktet er en del av den stadig voksende trenden innen Koreansk hudpleie, og gir deg fordelen av ingredienser som propolis, kjent for sine fuktighetsgivende og antibakterielle egenskaper.

Denne alt-i-ett paden er ikke bare tidsbesparende, men også svært effektiv for å gi huden din den næringen den trenger for å se sitt beste ut. Hver pad er fylt med en rik blanding av ingredienser som jobber sammen for å revitalisere huden din, og den er fri for skadelige stoffer som parabener og sulfater.

Om du er på farten eller bare ser etter en effektiv måte å booste hudpleierutinen din på, er Full Fit Propolis Synergy Pad et utmerket valg.

Denne enkle, men potente løsningen gir deg en sunnere, mer strålende hud med minimal innsats. Det er på tide å si farvel til kompliserte hudpleierutiner og hei til enklere, mer effektive løsninger.

Velg Full Fit Propolis Synergy Pad for en forfriskende, fuktighetsgivende opplevelse.

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Full Fit Propolis Synergy Pad 155ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *