COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

449.00 kr

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule fra COSRX, er et serum som virkelig hydrerer og tilfører fuktighet til huden. Her er tre uovertrufne fordeler med dette serumet:

 • Triple Hyaluronic Acid: Serumet inneholder tre forskjellige typer hyaluronsyre som arbeider i synergi for å hydrere huden på ulike nivåer.
 • Ekstra fuktighet: Formelen er designet for å låse inn fuktighet i huden, slik at du kan nyte en mer langvarig hydrering.
 • Hudbarrierebeskyttelse: I tillegg til å tilføre fuktighet, hjelper dette serumet med å styrke hudens naturlige barriere.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For optimal effekt, følg denne enkle trinn-for-trinn-guiden:

 1. Rens huden: Start med en mild rens for å forberede huden for serumet.
 2. Toner: Balanser hudens pH-verdi med en toner.
 3. Serum: Påfør 3-5 dråper av Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule på ansiktet. Klapp forsiktig inn i huden til det er helt absorbert.
 4. Avsluttende pleie: Påfør en fuktighetskrem for å låse inn fuktighet og næringsstoffer.

Dette serumet er egnet for daglig bruk og kan brukes både morgen og kveld.

Ingredienser

 • Triple Hyaluronic Acid
 • Panthenol
 • Allantoin
 • Glycerin

Triple Hyaluronic Acid er hjertet i dette produktet og fungerer på tre ulike nivåer i huden for maksimal hydrering. Panthenol og allantoin roer ned irritasjon og styrker hudens naturlige barriere, mens glyserin bidrar med ytterligere fuktighet.

Oppsummering

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule er en revolusjon innen Koreansk hudpleie, designet for å tilby dyptgående hydrering ved hjelp av en kraftig blanding av ingredienser. Dette serumet går utover det grunnleggende og gir huden en tredobbelt dose av hyaluronsyre, noe som sikrer langvarig fuktighet og en forbedret hudbarriere.

Serumet er mer enn bare en hydreringssoldat. Det styrker også hudens naturlige forsvarsmekanismer, gjør den mer motstandsdyktig mot ytre stressfaktorer og forhindrer fuktighetstap. Det er denne flerlags tilnærmingen som setter dette produktet i en klasse for seg selv når det gjelder hydrering og hudpleie.

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule er ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud. Med et høyt innhold av effektive, men skånsomme ingredienser, gir det huden en frisk og sunn glød uten å virke oljete eller tungt.

Med daglig bruk vil du merke en tydelig forbedring i hudens tekstur, tone og elastisitet. Faktisk, denne ene lille flasken er alt du trenger for å transformere tørr, gusten hud til en plump, duggfrisk versjon av seg selv. Legg det til i din hudpleierutine, og la huden din oppdage den ultimate formen for hydrering den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *