COSRX Full Fit Propolis Light Cream 65ml

449.00 kr

(7 omtaler)

COSRX Propolis Light Cream er en fersk nyhet fra COSRX. Fuktighetskremen kan forvandle tørr hud til myk og glødende hud. Kremen har en lett gele konsistens som absorberes raskt inn i huden.

Formuleringen inneholder hele 65% biepropolis og honning som gir en antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt. Ingrediensene jobber for å vekke liv til kjedelig hud, og gir masse glød. Passer for de fleste hudtyper spesielt tørr hud. Innhold 65 ml.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg denne fuktighetskremen?

 • Etter du har renset og evt. gjennomført andre steg i rutinen, påfør en passelig mengde fuktighetskrem i ansiktet og masser denne inn til kremen er absorbert. Gjerne tilfør solkrem etter kremen på dagen eller bruk denne kremen som siste steg i hudpleierutinen før du legger deg.

Tips! For ekstra glød anbefaler vi deg å bruke toneren Propolis Synergy Toner eller serumet Propolis Light Ampule før du påfører kremen.

Ingredienser

Propolis Extract, Butilene Glicol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,1,2-Hexanediol, Honey Extract, Royal Jelly Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Cetearyl Olivate,Beeswax, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Allantoin, Arginine, Carbomer, Xanthan Gum

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

7 omtaler for COSRX Full Fit Propolis Light Cream 65ml

 1. G*** B*
  14. desember 2023
  Jeg har brukt denne kremen i en uke nå, og jeg merker allerede en forskjell i huden min. Den gir fuktighet uten å være for tung. Jeg er veldig fornøyd...Mer
  Jeg har brukt denne kremen i en uke nå, og jeg merker allerede en forskjell i huden min. Den gir fuktighet uten å være for tung. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.
  Nyttig? 0 0
  B***** S*
  2. november 2023
  Jeg er fornøyd med resultatet. Den gir fuktighet til huden min og føles ikke klissete. Leveringen var også rask og problemfri.
  Nyttig? 0 0
  S**** T*
  10. oktober 2023
  Denne kremen er perfekt for min tørre hud. Den gir fuktighet uten å føles for tung. Jeg merker en betydelig forskjell etter bruk. Anbefaler den på det...Mer
  Denne kremen er perfekt for min tørre hud. Den gir fuktighet uten å føles for tung. Jeg merker en betydelig forskjell etter bruk. Anbefaler den på det sterkeste.
  Nyttig? 0 0
  H**** M*
  5. oktober 2023
  Veldig fornøyd
  Jeg har brukt denne kremen i noen uker nå, og jeg er veldig fornøyd. Den gir en fin glød til huden min og føles ikke fet. Leveringen var også rask.
  Nyttig? 0 0
  O***** D*
  27. september 2023
  Veldig fornøyd med denne fuktighetskremen. Den er enkel å bruke og absorberes raskt i huden. Jeg føler meg myk og fuktet :) Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  L**** H*
  20. september 2023
  Jeg har prøvd flere forskjellige produkter, men denne kremen er virkelig av god kvalitet. Den har en behagelig tekstur og gir en fin glød til huden mi...Mer
  Jeg har prøvd flere forskjellige produkter, men denne kremen er virkelig av god kvalitet. Den har en behagelig tekstur og gir en fin glød til huden min. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.
  Nyttig? 0 0
  E***** V*
  15. september 2023
  Denne kremen er utrolig god! Den er enkel å bruke og etterlater huden min myk og hydrert. Leveringen var også veldig rask. Jeg er veldig fornøyd med p...Mer
  Denne kremen er utrolig god! Den er enkel å bruke og etterlater huden min myk og hydrert. Leveringen var også veldig rask. Jeg er veldig fornøyd med produktet.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *