COSRX Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm 120ml

298.00 kr

Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm fra COSRX er en skånsom balsamrens for sensitiv og utsatt hud.

Noen fantastiske egenskaper som definerer Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm:

 • Spesiallaget for å roe sensitiv og reaktiv hud
 • Ekstra mild balm-til-olje formulering
 • Effektiv fjerning av makeup og urenheter
 • Full av naturlige ingredienser for å lindre og nære
 • Ingen parabener, sulfater eller kunstige dufter

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Det naturlige valget for sensitiv hud

Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm er en mesterlig sammensatt blanding av Cica-7 Complex, sheasmør og andre plantebaserte oljer. Cica-7 Complex er en eksklusiv kombinasjon av syv forskjellige sentella-derivater, kjent for sine lindrende egenskaper.

Sheasmør gir dyptgående fuktighet, mens en rik miks av plantebaserte oljer sørger for en glatt og behagelig rens.

Overlegen mildhet: En trygg havn for sensitiv hud

Det som virkelig setter dette produktet i en egen liga, er dets ekstra milde balm-til-olje formulering. Dette sørger for at selv den mest sensitive huden kan nyte godt av en effektiv, men likevel skånsom rens.

Produktet fjerner makeup og urenheter uten å forstyrre hudens naturlige barriere eller føre til irritasjon.

Naturlig effektiv: Naturen og vitenskapen i perfekt harmoni

Denne rensen fra COSRX kombinerer den eldgamle visdommen fra naturlige ingredienser med moderne hudpleieforskning. Resultatet er en balm som ikke bare renser, men også roer og nærer huden.

Den er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, slik at du kan være trygg på at du gir huden din den beste pleien.

Ditt daglige ritual: Gjør hudpleien til en glede

Takket være sin luksuriøse tekstur og behagelige duft, blir bruk av Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm et høydepunkt i din daglige hudpleierutine. Den kommer med en praktisk spatel for enkel og hygienisk påføring.

Bruksanvisning

 1. Bruk den medfølgende spatelen for å ta en passende mengde av balsamen.
 2. Varm balsamen mellom hendene for å forvandle den til en olje.
 3. Masser forsiktig inn i tørr hud med sirkulære bevegelser.
 4. Tilsett litt vann for å emulgere balsamen og forvandle den til en mild melkeaktig tekstur.
 5. Skyll grundig av med lunkent vann.

Konklusjon: En oase av ro i en krukke

Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm fra COSRX er mer enn bare et rengjøringsprodukt. Det er en skånsom, men effektiv måte å rense og roe huden på, spesielt når den er irritert eller utsatt. Ingredienslisten taler for seg, med nøye utvalgte komponenter kjent for sine lindrende og fuktighetsgivende egenskaper.

Så hvis du har sensitiv hud og leter etter et produkt som kan gi en eksepsjonell renseopplevelse uten irritasjon, da er denne balsamen skreddersydd for deg. Det er på tide å gi huden din den roen og omsorgen den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Pure Fit Cica Smoothing Cleansing Balm 120ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *