COSRX Silky Touch Skin Pack Cotton (60 stk)

99.00 kr

Silky Touch Skin Pack Cotton – et must-have innen Koreansk hudpleie som gir din hudpleierutine en ny dimensjon. Her er de tre nøkkelfordelene du får ved å bruke dette produktet:

 • Multifunksjonell bruk: Disse bomullspadsene kan brukes til å påføre toner, fjerne sminke, eller som en del av en DIY-hudmaske.
 • Høy kvalitet: Laget av 100% ren bomull, gir disse padsene en myk, men effektiv rensing.
 • Miljøvennlig: Dette produktet er både biologisk nedbrytbart og fri for skadelige kjemikalier, slik at du kan føle deg god med ditt valg.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

For å få mest mulig ut av Silky Touch Skin Pack Cotton, følg denne bruksanvisningen:

 1. Forbered huden: Rens ansiktet med en skånsom cleanser for å fjerne urenheter og åpne porene.
 2. Valgfri bruk: Avhengig av behovet, kan disse bomullspadsene brukes på flere måter:
  • Toner: Dynk en bomullspad i din favorittoner og klapp forsiktig over ansiktet.
  • Sminkefjerner: Påfør litt sminkefjerner på paden og fjern sminke med lette, sirkulære bevegelser.
  • DIY hudmaske: Dynk flere pads i en nærende væske som et serum eller en essens, og plasser dem på ulike deler av ansiktet i 10-15 minutter.
 3. Avsluttende trinn: Etter bruk, avslutt med din vanlige hudpleierutine, inkludert fuktighetskrem og eventuell annen behandling.

Ingredienser

 • 100% ren bomull

Produktet er laget av 100% ren bomull, noe som gjør det utrolig mykt mot huden, men samtidig effektivt nok til å fjerne urenheter. Ingen kjemikalier eller syntetiske stoffer er brukt, noe som gjør det trygt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Oppsummering

Silky Touch Skin Pack Cotton fra COSRX er en viktig del av enhver seriøs hudpleierutine. Dette produktet byr på flere bruksområder, fra å påføre toner til å fjerne sminke eller fungere som en DIY ansiktsmaske. Takket være høykvalitets, ren bomull, får du en skånsom og effektiv rensing som passer alle hudtyper.

Videre legger produktets miljøvennlige egenskaper en ekstra fordel til dette allerede robuste produktet. Du kan nå ta vare på huden din og planeten samtidig.

Silky Touch Skin Pack Cotton er et utmerket tillegg for de som ønsker å ta sin Koreanske hudpleie til det neste nivået. Med sin myke, men effektive rensing og sin multifunksjonelle bruk, har dette produktet fortjent en plass i din daglige hudpleierutine. Så hvorfor vente? Legg til Silky Touch Skin Pack Cotton i din hudpleiearsenal i dag, og oppdag en mer effektiv og bærekraftig måte å ta vare på huden din.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Silky Touch Skin Pack Cotton (60 stk)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *