COSRX The 6 Peptide Skin Booster Serum 150ml

349.00 kr

The 6 Peptide Skin Booster Serum fra COSRX er et “must have” produkt innen koreansk hudpleie. Dette serumet er en kraftpakke av næringsstoffer, designet for å bekjempe tegn på aldring og revitalisere huden. Med en imponerende blanding av seks ulike peptider, tilbyr dette serumet en avansert løsning for å oppnå en fastere, glattere og mer strålende hud.

Fordeler

 • Konsentrert Peptidformel: Inneholder seks effektive peptider som jobber sammen for å redusere fine linjer og forbedre hudens elastisitet.
 • Fuktighetsgivende og styrkende: Beriket med ingredienser som dypt hydrerer og styrker hudbarrieren.
 • Skånsom og effektiv: Formulert for å være skånsom nok for daglig bruk, samtidig som den gir synlige resultater.
På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du serumet

 1. Rens og ton huden: Begynn med å rense huden grundig og påfør en lett toner.
 2. Påfør serumet: Ta en liten mengde av The 6 Peptide Skin Booster Serum og påfør jevnt over ansikt og hals.
 3. Masser inn i huden: Bruk fingertuppene til å massere serumet forsiktig inn i huden, med fokus på områder med fine linjer eller tap av elastisitet.
 4. Avslutt med fuktighetskrem: Påfør din favoritt fuktighetskrem for å låse inn serumets effekt og for å gi ekstra hydrering.
 5. Bruk regelmessig: For beste resultater, bruk serumet både morgen og kveld.

Anbefalinger for bruk

 • Ved sensitiv hud, test produktet på et lite område før full bruk.
 • Husk å bruke solkrem på dagtid for å beskytte huden mot UV-stråler.

Ingredienser

 • Peptidkompleks: En blanding av seks peptider som arbeider for å redusere tegn på aldring og forbedre hudens fasthet.
 • Hyaluronsyre: Bidrar til å opprettholde fuktighetsnivået i huden, og gir en plump og hydrert følelse.
 • Centella Asiatica-ekstrakt: Kjent for sine beroligende og helende egenskaper.
 • Panthenol: Styrker hudens barriere og gir næring.
 • Niacinamid: Forbedrer hudens tekstur og lysner hudtonen.

Oppsummering

The 6 Peptide Skin Booster Serum fra COSRX er en essensiell tilføyelse til enhver hudpleierutine, spesielt for de som er opptatt av å bekjempe aldringstegn. Dette serumet, rikt på en potent blanding av peptider, hyaluronsyre og beroligende botaniske ekstrakter, tilbyr en helhetlig tilnærming til hudpleie.

Serumet er spesielt utviklet for å forbedre hudens elastisitet, redusere synligheten av fine linjer og gi huden en sunn glød. Med sin skånsomme, men effektive formel, er dette serumet et utmerket valg for alle som ønsker å nyte fordelene av avansert koreansk hudpleie. La The 6 Peptide Skin Booster Serum være hemmeligheten bak din yngre og mer strålende hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX The 6 Peptide Skin Booster Serum 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *