COSRX The Vitamin C 13 Serum 20ml

299.00 kr

Opplev en radikal forbedring av hudens helse og vitalitet med The Vitamin C 13 Serum fra COSRX.

COSRX’s Vitamin C 13 Serum er et kraftfullt ansiktsserum designet for å revitalisere og fornye huden din. Dette høykonsentrerte vitamin C-serumet er lastet med 13% rent vitamin C, som arbeider for å lysne hudtonen, forbedre teksturen, og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

The Vitamin C 13 Serum er formulert med naturlig stabilisert L-ascorbinsyre, den mest effektive formen for vitamin C. Denne nøkkelingrediensen bidrar til å bekjempe frie radikaler, forbedre kollagenproduksjonen, og beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger. I tillegg inneholder vår unike blanding av næringsstoffer og antioksidanter også hyaluronsyre for å gi best mulig hydrering, noe som gir huden en plumpet, strålende glød.

COSRX’s Vitamin C 13 Serum er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er lett, absorberes raskt, og etterlater ikke en fet rest. Den er fri for parabener, sulfater, kunstige dufter og fargestoffer, noe som sikrer at huden din får den reneste og mest effektive pleien mulig.

Bruk COSRX’s Vitamin C 13 Serum daglig for å se en merkbar forbedring i hudens tekstur, tone og overordnede utseende. Oppdag glødende, sunnere hud som føles like god som den ser ut, med COSRX.

Invester i din huds fremtid med COSRX’s Vitamin C 13 Serum – det daglige skjønnhetssteget som gir eksepsjonelle resultater.

Vennligst merk: På grunn av det høye innholdet av vitamin C, anbefales det å introdusere dette produktet gradvis i din hudpleierutine. Begynn med å bruke det annenhver dag, og øk frekvensen over tid. Husk alltid å bruke solkrem når du bruker produkter med vitamin C.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
  1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
  2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
  3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
  • Gode effektfulle produkter
  • Gjennomtenkte produktserier
  • Et stort varesortiment
  • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
  • God markedsføring, layout og produktforklaringer
  • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX The Vitamin C 13 Serum 20ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *