COSRX The Vitamin C 23 serum 20 ml

329.00 kr

(8 omtaler)

The Vitamin C 23 Serum fra COSRX gir huden din en kraftig dose av Vitamin C som hjelper til med å gi en mer ungdommelig, strålende glød til huden. Vitamin C, kjent for sine antioksidanter og lysnende egenskaper, hjelper med å bekjempe skader forårsaket av frie radikaler og reduserer synligheten av mørke flekker.

Serumet er formulert med en høy konsentrasjon av stabil Vitamin C, slik at du kan få maksimal effektivitet og resultater. Bruk The Vitamin C 23 Serum 20 som en del av din daglige hudpleierutine for en sunnere, mer ungdommelig og strålende glød ti huden.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

COSRX’s Vitamin C 23 Serum er din nøkkel til en strålende og ungdommelig hud

Utviklet for å levere intensiv hudpleie, er COSRX’s Vitamin C 23 Serum en avansert formel som kombinerer vitenskap og naturlige ingredienser. Dette høyeffektive ansiktsserumet er beriket med 23% rent vitamin C, som gir en kraftfull dose lysende og aldringsbekjempende egenskaper til huden din.

L-ascorbinsyre, den mest potente formen for vitamin C, er hovedingrediensen i dette serumet. Det hjelper med å bekjempe frie radikaler, stimulere kollagenproduksjonen, og beskytte huden mot skadelige miljøpåvirkninger. I tillegg til vitamin C, inneholder vår eksklusive blanding også hyaluronsyre, som gir intens hydrering, og etterlater huden plumpet og strålende.

COSRX’s Vitamin C 23 Serum er designet for å passe alle hudtyper, selv de mest sensitive. Det er lett i konsistensen, absorberes raskt, og etterlater ingen fet rest. Serumet er fri for parabener, sulfater, kunstige dufter og fargestoffer, og garanterer at huden din mottar den mest naturlige og effektive pleien.

Bruk COSRX’s Vitamin C 23 Serum daglig for å merke en betydelig forbedring i hudens tekstur, tone og generelle utseende. Med COSRX, kan du oppdage en mer strålende, jevn og ungdommelig hud.

Å investere i din huds fremtid har aldri vært enklere med COSRX’s Vitamin C 23 Serum – et uunnværlig serum til din daglige hudpleierutine.”

Vennligst merk: På grunn av det høye innholdet av vitamin C, anbefales det å introdusere dette produktet gradvis i hudpleierutinen din. Start med å bruke det annenhver dag, og øk frekvensen etter hvert. Husk alltid å bruke solkrem når du bruker produkter som inneholder vitamin C.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket fra Sør-Korea bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter, som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosrx koreansk hudpleie

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mer til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

8 omtaler for COSRX The Vitamin C 23 serum 20 ml

 1. I**** S*
  16. desember 2023
  Dette serumet gir ansiktet mitt en fin og naturlig glød. Jeg bruker det om morgenen før jeg går ut, og jeg føler meg frisk og strålende. God kvalitet ...Mer
  Dette serumet gir ansiktet mitt en fin og naturlig glød. Jeg bruker det om morgenen før jeg går ut, og jeg føler meg frisk og strålende. God kvalitet og enkelt å påføre.
  Nyttig? 0 0
  G***** F*******
  7. juli 2023
  Jeg er så fornøyd med resultatene
  Dette produktet virket veldig bra på min hud! Jeg har merket en betydelig reduksjon i pigmentflekker og en jevnere hudtone. Serumet er lett å påføre o...Mer
  Dette produktet virket veldig bra på min hud! Jeg har merket en betydelig reduksjon i pigmentflekker og en jevnere hudtone. Serumet er lett å påføre og trekker raskt inn i huden. Veldig fornøyd med resultatene.
  Nyttig? 0 0
  T*** J*
  2. juni 2023
  Jeg har brukt dette serumet i noen uker nå, og jeg merker virkelig en forskjell i hudkvaliteten min. Det er enkelt å bruke og har en behagelig konsist...Mer
  Jeg har brukt dette serumet i noen uker nå, og jeg merker virkelig en forskjell i hudkvaliteten min. Det er enkelt å bruke og har en behagelig konsistens. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.
  Nyttig? 0 0
  F*********
  30. mai 2023
  Ok ikke det beste
  Dette er det tredje merket av vitamin C jeg har prøvd, og jeg var ikke overbevist. Det er en litt merkelig konsistens, ikke helt fet og ikke helt vann...Mer
  Dette er det tredje merket av vitamin C jeg har prøvd, og jeg var ikke overbevist. Det er en litt merkelig konsistens, ikke helt fet og ikke helt vannaktig. Følte ikke mye forskjell etter at jeg var ferdig med flasken. Prøver et annet merke nå.
  Nyttig? 0 0
  A***** B*
  14. mars 2023
  Jeg bestilte dette serumet og mottok det veldig raskt. Pluss, produktet er av god kvalitet og gir gode resultater. Jeg er veldig fornøyd.
  Nyttig? 0 0
  S***** R*
  5. januar 2023
  Jeg har prøvd flere produkter fra COSRX, og dette serumet er en av mine favoritter. Det er enkelt å påføre og gir huden min en fin glød. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  L*** D*
  25. oktober 2022
  Dette serumet har virkelig forbedret huden min. Det er veldig enkelt å bruke og har en god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med resultatene.
  Nyttig? 0 0
  E*** W*
  17. september 2022
  Jeg er veldig glad for koreansk hudpleie og jeg elsker dette serumet. Det er veldig enkelt å bruke og gir gode resultater. Leveringen var også rask. V...Mer
  Jeg er veldig glad for koreansk hudpleie og jeg elsker dette serumet. Det er veldig enkelt å bruke og gir gode resultater. Leveringen var også rask. Veldig fornøyd!
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *