Dr.ato Derma Water Proof Sun Protector 80ml

299.00 kr

Solbeskyttelse er ikke bare viktig for å forhindre solbrenthet, det er essensielt for å beskytte huden mot tidlig aldring og skadelige UV-stråler. Derma Water Proof Sun Protector fra Dr.ato er utviklet med nettopp dette i tankene. Her er tre gode grunner til å inkludere dette produktet i din daglige hudpleierutine:

 • Vannfast formel: Dette produktet er perfekt for aktive dager ute i solen, og du trenger ikke å bekymre deg for at det skal skylles av.
 • Høy SPF-beskyttelse: Med en SPF på 50 PA+++, gir dette produktet ekstremt høy beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler.
 • Mild for sensitiv hud: Dermatologisk testet for å passe alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kraftig koreansk solkrem med beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler

Koreansk hudpleie er kjent for å være i forkant av innovasjon, og Derma Water Proof Sun Protector fra Dr.ato er intet unntak. Dette solbeskyttelsesproduktet gir kraftig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, takket være sin høye SPF på 50 PA+++. Formelen er også vannfast, noe som gjør det til et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe tid i vannet eller være fysisk aktive mens de er ute i solen.

Produktet er dessuten dermatologisk testet og funnet egnet for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive. Ingredienslisten inneholder hudpleieessenser som aloe vera-ekstrakt og panthenol, som har beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, noe som gjør det til en utmerket allrounder.

Så, enten du planlegger en dag på stranden eller bare vil sikre at huden din er beskyttet på de daglige utfluktene, er Derma Water Proof Sun Protector fra Dr.ato det ideelle valget for omfattende solbeskyttelse. Det er et produkt som lever opp til de høye standardene innen koreansk hudpleie og gir deg den beskyttelsen du trenger for å holde huden sunn og vakker.

Bruksanvisning

 1. Forberedelse: Begynn med ren og tørr hud. Hvis du bruker andre hudpleieprodukter, la disse absorberes fullstendig før du går videre.
 2. Påføring: Ta en liten mengde av produktet og fordel det jevnt over ansiktet og andre solutsatte områder.
 3. Innmassering: Masser produktet inn i huden med lette, sirkulære bevegelser.
 4. Ventetid: La produktet sitte i noen minutter for å sikre full absorpsjon og optimal beskyttelse før du går ut i solen.
 5. Påføring på nytt: Det anbefales å påføre produktet på nytt etter intens fysisk aktivitet, svømming eller tørking med håndkle.

Ingredienser

 • Zinkoksid
 • Titandioksid
 • Aloe Vera-ekstrakt
 • Panthenol
 • Glycerin
 • Vann

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Dr.ato

Dr.ato er et kjent merke innen koreansk hudpleie som spesialiserer seg på å utvikle produkter for sensitiv hud. Med et sterkt fokus på forskning og utvikling, sikter merket etter å tilby løsninger som er både effektive og skånsomme mot huden. Ingredienslistene er ofte kortfattede og velgjennomtenkte, med fokus på naturlige ekstrakter og dermatologisk testede komponenter.

Produktutvalget spenner fra ansiktsrensere og fuktighetskremer til spesialiserte behandlinger for ulike hudproblemer som uren hud og kviser, tørr hud og aldring (anti-aging). Dr.ato legger vekt på kvalitet, og dette gjenspeiles i deres strenge produksjonsstandarder og kliniske tester.

Prisnivået er generelt midt på treet, noe som gjør merket tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere. Med sin forpliktelse til kvalitet og effektivitet, har Dr.ato bygget opp en solid kundebase ikke bare i Korea, men også internasjonalt.

Samlet sett tilbyr Dr.ato en balansert kombinasjon av vitenskap og natur, og har derfor etablert seg som et pålitelig valg for dem som søker effektiv, men sensitiv hudpleie.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr.ato Derma Water Proof Sun Protector 80ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *