Koreansk hudpleie | Norsk nettbutikk

GRATIS FRAKT OVER 750,-
fetisha 1200x630

Fetisha deler sine favoritter fra SkinUp

Fetisha Williams kjent fra Sophie Elises Verden, er frisør og er over gjennomsnittet opptatt av hudpleie. Denne lidenskapen deler vi også med henne.

Hun har derfor samlet sine favoritter innen hudpleie som hun har fått kjøpt fra SkinUp. Under deler hun også sine tips til å få enda mer ut av produktene!

Sheet mask fra Briskin er min GO-TO
Disse sheetmaskene fra Briskin er ikke bare helt fantastiske, men fine og estetisk beroligende for øyet. Sheet maskene funker, og jeg har elsket de fra sekundet de kom inn. De er virkelig et av mine GO-TO ting å gjøre.

Det spiller ingen rolle når du bruker de. Sheet maskene passer til å bruke før fest, en søndag for å hente deg inn eller bare på en utrolig kjip mandag. DETTE ER MASKEN FOR DEG!
Protip: HA I KJØLESKAP.

Beauty Water fra SON & PARK som tar de siste restene av sminken
Jeg trodde ikke at dette var et produkt man trengte. Gud så feil jeg tok! Dette miccellar vannet er absolutt noe vi alle trenger. Ikke bare har den et supert chic design, men er mild og effektiv! Jeg vasker som regel ansiktet med en gel cleanser (bruker en olje basert en før det om jeg har på mye sminke). Dette milde multi produktet er noe for alle og er et MUST!
Protip: HA I KJØLESKAP, kan helles over i en mindre flaske så den er klar til reise.

Black Sugar Scrub eksfolierer skånsomt og etterlater huden glødende.
Dette produktet er ganske rent og inneholder få ting. Black sugar skrubben er for deg med en hektisk hverdag, da den er et «alt i ett» produkt. Ikke bare er det eksfolierende på en skånsom måte, men den gir masse fukt og glød!

Jeg pleier og vaske ansiktet sekundet jeg står opp, påføre masken og gjøre alle ting som trenger og bli gjort – før jeg hopper i dusjen og vasker det av! ENKELT OG GREIT.

Essens – Kan du ikke leve uten!
Essens er noe Joanna fra SkinUp.no introduserte meg for. Jeg har aldri tenkt over at dette er noe man egentlig trenger. Hun sendte meg 2 essenser: en med snegle sekret og en som er hydrerende – nå kan jeg ikke leve uten. Favorittene fra dag en har vært COSRX sine gel baserte essenser. Disse bruker jeg hver eneste dag etter behov.

Så om det er sol og jeg skal ha på meg masse sminke liker jeg og bruke snegle, da den gir glød! Er det overskyet og jeg trenger litt ekstra pleie er det på med fukt
PROTIP: begge er i kjøleskapet.

Rens som ikke tørker ut huden.
Jeg setter stor pris på gel cleansere, men skal være ærlig og si at det er så vanskelig og finne cleansere som ikke stripper huden din helt. Denne Low pH GOOD MORNING CLEANSER fra CORSX er fantastisk.

Rensen fra COSRX tar bort absolutt alt på huden, men tørker den ikke ut. Dette er et produkt jeg er redd for og glemme hjemme, og jeg heller alltid litt over på en mini flaske så jeg er sikker på at den er med.

Jeg vil tro at denne passer for alle uansett hvilke hudproblemer du skulle slite med!
Protip: ha den i dusjen så den ikke blir glemt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt *

* over 750,-

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
    Populært nå
    Populært nå