SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum Light 50ml

329.00 kr

(8 omtaler)

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum Light fra SOME BY MI. Dette er et serum (mirakelkur) for alle som søker en løsning på hudproblemer som akne, grov hudtekstur og kjedelig hudtone. Fordelene med dette serumet.

 • Trefoldig syrekompleks: En effektiv blanding av AHA, BHA, og PHA som forsiktig eksfolierer, renser porene og glatter ut hudtonen.
 • Lett og raskt absorberende formel: Passer perfekt for alle hudtyper, inkludert oljete og kombinasjons hud.
 • Beroligende og hydrerende: Inneholder essensielle ingredienser som beroliger huden og gir intens hydrering.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du produktet

 1. Rens huden: Start med å rense huden for å fjerne smuss og olje.
 2. Påfør toner: Balanser huden med en passende toner.
 3. Anvend serumet: Ta noen dråper av Miracle Serum Light og påfør jevnt over hele ansiktet.
 4. Massér forsiktig: La serumet absorberes helt inn i huden ved å massere forsiktig med fingertuppene.
 5. Avslutt med fuktighetskrem: Forsegler effekten av serumet med din favoritt fuktighetskrem.

Anbefalinger for bruk

 • Bruk serumet både morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.
 • Husk å bruke solkrem om morgenen, da syrer i produktet kan øke hudens følsomhet for solen.

Ingredienser

 • AHA (Alpha Hydroxy Acid): Eksfolierer døde hudceller på overflaten og fremmer cellefornyelse.
 • BHA (Beta Hydroxy Acid): Renser dypt inn i porene for å fjerne overskytende olje og forhindre akne.
 • PHA (Polyhydroxy Acid): Gir mild eksfoliering med mindre risiko for irritasjon.
 • Centella Asiatica-ekstrakt: Beroliger og reparerer huden.
 • Tea Tree Oil: Har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper som er effektive mot akne.
 • Niacinamid: Lysner huden og forbedrer hudens barrierefunksjon.

Oppsummering

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum Light fra SOME BY MI er en eksepsjonell innovasjon i koreansk hudpleie, som tilbyr en perfekt balanse mellom effektiv eksfoliering og mild pleie. Dette serumet er ideelt for de som ønsker å takle hudproblemer som akne, ujevn hudtone, og grov tekstur, samtidig som de opprettholder huden hydrert og beroliget.

Med sin lette, raskt absorberende formel, er det et utmerket valg for alle hudtyper. Regelmessig bruk av Miracle Serum Light vil gi deg merkbart klarere, glattere og mer strålende hud. Gjør dette serumet til en del av din hudpleierutine, og nyt de bemerkelsesverdige fordelene det gir.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter. SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Some By Mi: Din kilde til koreansk hudpleie

Some By Mi er et ledende koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr høykvalitets hudpleieprodukter. Some By Mi har blitt en av de mest populære koreanske skjønnhetsmerkene, og det er ikke uten grunn. De har gjort seg bemerket i bransjen for sin innovative tilnærming til koreansk hudpleie, og deres produkter har vist seg å være svært effektive. Det koreanske hudpleiemarkedet har vært kjent for å være en av de mest avanserte og sofistikerte i verden, og Some By Mi har utmerket seg innen denne bransjen ved å tilby naturlige og organiske ingredienser som gir en sunnere og mer strålende hud.

Nøkkelpunkter:

 • Some By Mi er et ledende koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr høykvalitets hudpleieprodukter.
 • De har en innovativ tilnærming til koreansk hudpleie, og deres produkter er svært effektive.
 • Some By Mi tilbyr produkter med naturlige og organiske ingredienser for å gi en sunnere og mer strålende hud.

Oppdag noen av de beste hudpleieproduktene fra Some By Mi

Some By Mi har et bredt utvalg av hudpleieprodukter som er kjent for sin høye kvalitet og effektivitet. Her er noen av våre favoritter:
Produkt Beskrivelse
Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar En rensestang som renser huden og behandler kviser og urenheter.
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner En toner som styrker, fukter og reparerer huden med ekstrakter fra snegleslim og ekte tigergress.
Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner En toner som gir glød, fukter og lysner huden med galactomyces og vitamin C.
Some By Mi AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream En krem som raskt reduserer rødhet, betennelse og kviser med en kombinasjon av AHA, BHA og PHA syrer.
Disse produktene er noen av de beste fra Some By Mi og er essensielle for enhver hudpleierutine. Prøv dem selv, og la Some By Mi gi deg sunnere og mer strålende hud.

Naturlige ingredienser for en sunnere hud

Vi har tidligere nevnt Some By Mi sin prioritering av kvalitet og effekt i produktene sine. En viktig del av dette, er å bruke naturlige ingredienser i deres produkter. Dette bidrar til at produktene er mer skånsomme mot huden, samtidig som de har flere positive egenskaper som bidrar til en sunnere hud. La oss ta en nærmere titt på noen av de mest brukte ingrediensene i Some By Mi sine produkter:
Ingrediens Fordeler for huden
Tea Tree Leaf Extract Bekjemper akne og reduserer rødhet og irritasjon i huden
AHA, BHA, PHA-syrer Fjerner døde hudceller, og bidrar til å redusere talgproduksjon
Centella Asiatica Extract Reduserer betennelse og roer ned irritert hud
Disse ingrediensene i Some By Mi sine produkter bidrar til å balansere hudens tilstand, ved å berolige irritert hud og regulere talgproduksjonen. Med Some By Mi sine naturlige ingredienser kan du føle deg trygg på at du bruker produkter som ikke bare er effektive, men også gode for huden din.

Utforsk K-beauty og koreansk hudpleierutine med Some By Mi

K-beauty har tatt verden med storm, og Some By Mi er et av de mest innovative og spennende merkene innen koreansk hudpleie. Vi i vår artikkelserie ønsker å introdusere deg til dette fascinerende universet. En effektiv koreansk hudpleierutine krever mer enn bare å bruke et par produkter. Det krever en helhetlig tilnærming med flere trinn som fokuserer på å tilføre fuktighet, pleie og reparasjon.

Hvordan Some By Mi har tilpasset seg den koreanske hudpleierutinen

Some By Mi har utviklet produkter som passer perfekt inn i en koreansk hudpleierutine. Deres produkter tilbyr et bredt spekter av essensielle trinn som ansiktsrens, tonere, essenser, serum, ampuller og kremer. Deres innovative, naturlige ingredienser kombinert med teknologiske fremskritt gjør at de har skapt unike produkter som enkelt tilpasses til ulike hudtyper og behov.

Hvordan utføre en effektiv koreansk hudpleierutine

For å hjelpe deg med å navigere i K-beauty kaoset har vi satt sammen en guide for hvordan du kan utføre din egen koreanske hudpleierutine med Some By Mi-produkter.
Trinn Produkt
1 Ansiktsrens
2 Toner
3 Essens
4 Serum og ampuller
5 Kremer
Husk at dette er en guideline og ikke en absolutt regel. Du kan tilpasse rutinen etter dine egne behov og hudtype. Utforsk Some By Mi sitt brede utvalg av hudpleieprodukter og tilpass din egen koreanske hudpleierutine. La din hud stråle med Some By Mi.

Fra ansiktsrens til toner: Must-have produkter fra Some By Mi

Når det gjelder koreansk hudpleie, har Some By Mi et bredt utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å oppnå en sunn og glødende hud. Vi har identifisert noen must-have produkter fra Some By Mi for å hjelpe deg med å komme i gang med din koreanske hudpleierutine.

1. AHA. BHA. PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser

Hvis du er utsatt for kviser og urenheter på kroppen din, kan denne rensegelen fra Some By Mi være svaret på problemet ditt. Den inneholder naturlige ingredienser som AHA, BHA og PHA, som bekjemper kviser og urenheter på en skånsom måte.

2. Snail Truecica Miracle Repair Serum

Ønsker du en mykere og glattere hud? Da bør du prøve denne sneglesekret-baserte serumet fra Some By Mi. Det hjelper til med å helbrede skader i huden og gir deg en glødende hud.

3. Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

Denne toneren fra Some By Mi vil hjelpe deg å få en jevnere og lysere hudtone. Det inneholder naturlige ingredienser som Galactomyces, Niacinamide og økologisk sitronjuice som vil gi din hud et vitamin C-boost.

4. AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Denne toneren fra Some By Mi er perfekt for deg som lider av kviser og urenheter. Den hjelper til med å fjerne døde hudceller og skitt i porene. Deretter gir det huden fuktighet og jevner ut hudtonen. Med disse must-have produktene fra Some By Mi vil du ha en perfekt start på din koreanske hudpleierutine. Bruk dem regelmessig, og du vil sakte, men sikkert oppleve en sunnere og mer strålende hud.

Some By Mi: Koreansk skjønnhetsmerke i rampelyset

Some By Mi er et koreansk skjønnhetsmerke som har blitt populært både i Korea og globalt. Deres innovative tilnærming til koreansk kosmetikk og naturlige ingredienser har gjort dem til en favoritt blant hudpleieentusiaster. En av de mest populære produktseriene fra Some By Mi er deres AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle-linje, som har vunnet flere priser for sin effektivitet. Denne serien har produkter som ansiktsrens, toner og kremer som gir deg en sunnere og mer strålende hud på kun 30 dager. Some By Mi har også satt fokus på å utvikle produkter som passer for ulike hudtyper og hudproblemer, som for eksempel akne og rødhet. Deres produkter har blitt kjent for å være skånsomme, men likevel effektive.
Some By Mi-produkter Fordeler
AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner Renser porene og fjerner døde hudceller for en glattere hud.
AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Cream Reduserer synligheten av arr og rødhet mens den hydrerer huden.
AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Bar Soap En mild eksfoliering som gir en jevnere og klarere hudtone.
Some By Mi har også blitt anerkjent for å støtte bærekraftig utvikling, med produkter som kommer i resirkulerbare emballasjer og som bruker naturlige ingredienser for å bevare naturen. Dette er et merke som bryr seg om både din hud og miljøet. Når du bruker Some By Mi sine produkter, kan du oppleve fordelene ved koreansk skjønnhetspleie samtidig som du har tillitt til at produktene er laget med naturlige ingredienser og bærekraftighet i tankene. Utforsk deres brede utvalg av produkter i dag og opplev hva Some By Mi har å tilby.

Konklusjon

Vi håper denne artikkelen har gitt deg en god innsikt i Some By Mi, et ledende koreansk skjønnhetsmerke som tilbyr høykvalitetsprodukter for koreansk hudpleie. Med deres naturlige ingredienser og innovasjon innen koreansk hudpleierutine har Some By Mi blitt et velkjent merke globalt. Vi kan bekrefte at Some By Mi sine produkter er verdt å prøve ut dersom du er interessert i koreansk hudpleie. Deres brede utvalg av hudpleieprodukter, fra ansiktsrens til tonere, gir deg muligheten til å bygge en omfattende hudpleierutine som gir deg en sunnere og mer strålende hud. Bestill Some By Mi-produkter i dag og opplev de mange fordelene med koreansk hudpleie selv!

FAQ

 1. Hvilke typer produkter tilbyr Some By Mi?

  Some By Mi tilbyr et bredt spekter av hudpleieprodukter, inkludert ansiktsrens, tonere, serum, fuktighetskrem, masker og mer.
 2. Er Some By Mi sine produkter egnet for alle hudtyper?

  Ja, Some By Mi har produkter som er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. De tilbyr også spesifikke produkter for hudproblemer som akne, tørrhet eller for tidlige aldringstegn.
 3. Hvorfor er naturlige ingredienser viktig i hudpleieprodukter?

  Naturlige ingredienser er viktige fordi de er skånsomme mot huden og har mange fordeler. De kan berolige og balansere huden, tilføre fuktighet, redusere betennelse og bidra til en sunnere og mer strålende hud.
 4. Hva er forskjellen mellom K-beauty og tradisjonell vestlig hudpleie?

  K-beauty fokuserer på å få en sunn og strålende hud gjennom en omfattende hudpleierutine med flere trinn. Den vektlegger også naturlige ingredienser og innovasjon. Tradisjonell vestlig hudpleie fokuserer ofte mer på problemområder og behandling av bestemte hudproblemer.
 5. Hvor kan jeg kjøpe Some By Mi-produkter?

  Some By Mi-produkter kan kjøpes online på deres offisielle nettside eller gjennom autoriserte forhandlere av deres produkter.
 6. Hvordan bruker jeg produkter som ansiktsrens og toner fra Some By Mi?

  For ansiktsrens, påfør en liten mengde produkt på fuktet hud, masser forsiktig i sirkulære bevegelser og skyll av med lunkent vann. For toner, påfør en liten mengde på en bomullspad og klapp forsiktig inn i huden etter ansiktsrens.
 7. Er Some By Mi dermatologisk testet og cruelty-free?

  Ja, Some By Mi gjennomfører dermatologiske tester for produktene sine, og de er dyrevennlige og cruelty-free.

8 omtaler for SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum Light 50ml

 1. M* W*
  14. desember 2023
  Dette serumet har virkelig overgått mine forventninger. Det har hjulpet meg med å redusere kviser og hudormer. I tillegg ble produktet levert veldig r...Mer
  Dette serumet har virkelig overgått mine forventninger. Det har hjulpet meg med å redusere kviser og hudormer. I tillegg ble produktet levert veldig raskt. Jeg kan ikke be om mer!
  Nyttig? 1 0
  E*** R*
  9. mars 2023
  Dette serumet er virkelig en gamechanger! Det har hjulpet meg med å redusere synligheten av arr og kviser. Huden min ser mye sunnere og jevnere ut nå....Mer
  Dette serumet er virkelig en gamechanger! Det har hjulpet meg med å redusere synligheten av arr og kviser. Huden min ser mye sunnere og jevnere ut nå. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet.
  Nyttig? 1 0
  A* T*
  22. november 2022
  Jeg er veldig fornøyd med dette serumet. Det er enkelt å påføre og absorberes raskt. Jeg har sett en klar forbedring i kvaliteten på huden min. Den er...Mer
  Jeg er veldig fornøyd med dette serumet. Det er enkelt å påføre og absorberes raskt. Jeg har sett en klar forbedring i kvaliteten på huden min. Den er mer jevn og hydrert. Topp produkt!
  Nyttig? 1 0
  S**** B*
  1. oktober 2022
  Dette serumet er virkelig fantastisk! Det har gjort en stor forskjell for huden min. Den er mye jevnere og fri for akne. Jeg har også merket at huden ...Mer
  Dette serumet er virkelig fantastisk! Det har gjort en stor forskjell for huden min. Den er mye jevnere og fri for akne. Jeg har også merket at huden min ser mer glødende ut. Anbefales på det sterkeste!
  Nyttig? 1 0
  A* G*
  13. september 2022
  Jeg er overrasket over hvor effektivt dette serumet er. Det har virkelig forvandlet huden min. Jeg pleide å ha mange urenheter og kviser, men nå ser h...Mer
  Jeg er overrasket over hvor effektivt dette serumet er. Det har virkelig forvandlet huden min. Jeg pleide å ha mange urenheter og kviser, men nå ser huden min mye bedre ut. Jeg er veldig fornøyd med resultatene.
  Nyttig? 1 0
  M** S*
  5. august 2022
  Jeg har prøvd mange forskjellige serum, men dette er absolutt det beste. Det har hjulpet meg med å bli kvitt kviser og redusere synligheten av arr. Je...Mer
  Jeg har prøvd mange forskjellige serum, men dette er absolutt det beste. Det har hjulpet meg med å bli kvitt kviser og redusere synligheten av arr. Jeg merket en forskjell allerede etter noen dagers bruk. Anbefaler dette produktet på det sterkeste!
  Nyttig? 1 0
  L* M*
  20. juli 2022
  Dette serumet har virkelig hjulpet meg med å bekjempe akne og urenheter. Det er veldig lett å bruke, og jeg har sett en klar forbedring i huden min. L...Mer
  Dette serumet har virkelig hjulpet meg med å bekjempe akne og urenheter. Det er veldig lett å bruke, og jeg har sett en klar forbedring i huden min. Leveransen var også veldig rask. Jeg gir dette serumet en toppkarakter!
  Nyttig? 1 0
  S*** J*
  14. juni 2022
  Jeg har brukt dette serumet i 30 dager nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Huden min er jevnere og mer strålende. Det er også veldig enkelt ...Mer
  Jeg har brukt dette serumet i 30 dager nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Huden min er jevnere og mer strålende. Det er også veldig enkelt å påføre og absorberes raskt. Anbefales!
  Nyttig? 1 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *