HEIMISH Marine Care Eye Cream 30ml

379.00 kr

(1 omtale)

Øyekonturens skjønnhet begynner med den rette omsorgen. Gi blikket ditt en fornyende og strålende oppgradering med Marine Care Eye Cream fra HEIMISH!

Denne luksuriøse øyekremen er nøye formulert med sjøbaserte ingredienser som sjøvann, tang og perleekstrakt, som arbeider sammen for å gi øyeområdet intens hydrering og næring. Rik på mineraler, bidrar disse ingrediensene til å øke hudens elastisitet, redusere synligheten av fine linjer og rynker, og fremme en lysere, mer våken øyeområde.

Gi øynene dine den luksuriøse pleien de fortjener i dag!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Marine Care Eye Cream har en silkeaktig, smøraktig tekstur som smelter behagelig inn i huden. Den gir en umiddelbar oppstrammende effekt og etterlater huden glatt, smidig og revitalisert. Kremen er rik, men ikke tung, og absorberes raskt uten å etterlate en klebrig følelse.

Men det stopper ikke der. Denne øyekremen hjelper også til å styrke hudens naturlige barriere, og beskytter den mot skadelige ytre påvirkninger som forurensning og temperaturforandringer. Med regelmessig bruk vil du merke en merkbart glattere, fastere og mer ungdommelig øyeområde.

Marine Care Eye Cream er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rensing og toning, for å gi øyeområdet den dype fuktigheten og næringen det fortjener. Utforsk fordelene ved marine ingredienser med HEIMISH’s Marine Care Eye Cream.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Heimish

Heimish er et godt kjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Med sine unike formuleringer som tiltrekker mange hudpleie-entusiaster. Deres Heimish All Clean Balm er raskt blitt en av deres mest populære og bestselgende produkter.

1 omtale for HEIMISH Marine Care Eye Cream 30ml

  1. A********** B********
    2. september 2023
    Marine øyekrem
    Det virker som en veldig behagelig krem,den fyller virkelig ut,det beste jeg har prøvd på 🐚🐠🍃lang lang tid ^_~.
    Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *