COSRX Full Fit Propolis Synergy Pad 155ml

kr 349.00

Er du plaget av tørr og sliten hud som trenger en hurtig oppfriskning? COSRX, et ledende merke innen Koreansk hudpleie, bringer deg Full Fit Propolis Synergy Pad – en alt-i-ett løsning for å revitalisere og fukte huden din.

 • Fylt med næringsrik propolis for umiddelbar hydrering og glød
 • Designet som en enkel å bruke pad for en no-fuss hudpleierutine
 • Fri for parabener og sulfater, sikker for sensitiv hud

Inneholder 70 stk. pads.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

For å få mest mulig ut av Full Fit Propolis Synergy Pad, følg denne enkle guiden

 1. Start med et renset ansikt, fritt for makeup og andre urenheter.
 2. Ta en pad og gni forsiktig over ansiktet i en sirkulær bevegelse, unngå øyeområdet.
 3. For ekstra hydrering, la produktrester absorbere i huden i 1-2 minutter før du går videre til neste trinn i hudpleierutinen.
 4. Fullfør med en fuktighetskrem for å forsegle fuktigheten.
 5. Padsene kan brukes daglig eller som en ukentlig behandling, avhengig av hudens behov.

Ingredienser

 • Propolis-ekstrakt
 • Betaine
 • Panthenol
 • Allantoin
 • Lavendelolje

Propolis er kjent for sine anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, noe som gjør det til en ypperlig ingrediens for fuktighet og helbredelse.

Betaine bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse, mens panthenol og allantoin gir lindring og fuktighet. Lavendelolje gir en lett, behagelig duft.

Oppsummering

Full Fit Propolis Synergy Pad fra COSRX gir deg luksusen av effektiv hudpleie i et enkelt, hurtig trinn. Dette produktet er en del av den stadig voksende trenden innen Koreansk hudpleie, og gir deg fordelen av ingredienser som propolis, kjent for sine fuktighetsgivende og antibakterielle egenskaper.

Denne alt-i-ett paden er ikke bare tidsbesparende, men også svært effektiv for å gi huden din den næringen den trenger for å se sitt beste ut. Hver pad er fylt med en rik blanding av ingredienser som jobber sammen for å revitalisere huden din, og den er fri for skadelige stoffer som parabener og sulfater.

Om du er på farten eller bare ser etter en effektiv måte å booste hudpleierutinen din på, er Full Fit Propolis Synergy Pad et utmerket valg.

Denne enkle, men potente løsningen gir deg en sunnere, mer strålende hud med minimal innsats. Det er på tide å si farvel til kompliserte hudpleierutiner og hei til enklere, mer effektive løsninger.

Velg Full Fit Propolis Synergy Pad for en forfriskende, fuktighetsgivende opplevelse.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Full Fit Propolis Synergy Pad 155ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *