COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream 100ml

kr 298.00

(1 omtale)

Hyaluronic Acid Intensive Cream fra COSRX er en høyt konsentrert ansiktskrem som gir intens fuktighet og pleie til huden.

Kremen inneholder hele tre ulike typer hyaluronsyre som hjelper til med å gi huden en fyldig og ungdommelig glød.

Opplev fordelene med hyaluronsyre i din daglige hudpleierutine med Hyaluronic Acid Intensive Cream fra COSRX!

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i huden som bidrar til å opprettholde fuktighet og elastisitet. Med alderen mister huden evnen til å produsere hyaluronsyre, noe som kan føre til tørrhet, fine linjer og rynker. Hyaluronic Acid Intensive Cream bidrar til å motvirke dette ved å tilføre huden ekstra fuktighet og næring.

Kremen inneholder også allantoin, som har en beroligende og helende effekt på huden. Den har en lett konsistens som absorberes raskt, og den er egnet for alle hudtyper, spesielt de som trenger ekstra fuktighet og pleie.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

1 omtale for COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream 100ml

 1. S****
  11. juni 2023
  Utrolig bra
  Jeg kjøpte denne på en annen nettside, men denne kremen er utrolig bra! Spesielt for deg med tørr/svært tørr hud. Jeg har hatt problemer med tørr og f...Mer
  Jeg kjøpte denne på en annen nettside, men denne kremen er utrolig bra! Spesielt for deg med tørr/svært tørr hud. Jeg har hatt problemer med tørr og flassene hud en stund nå, og det har vært veldig vanskelig og finne en fuktighets krem som faktisk hjelper. Denne har funket så bra! Og huden min føler myk og fuktig dagen lang🫶 Love it.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *