COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream 100ml

kr298,00

Hyaluronic Acid Intensive Cream fra COSRX er en høyt konsentrert ansiktskrem som gir intens fuktighet og pleie til huden. Kremen inneholder hele tre ulike typer hyaluronsyre som hjelper til med å gi huden en fyldig og ungdommelig glød.

Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i huden som bidrar til å opprettholde fuktighet og elastisitet. Med alderen mister huden evnen til å produsere hyaluronsyre, noe som kan føre til tørrhet, fine linjer og rynker. Hyaluronic Acid Intensive Cream bidrar til å motvirke dette ved å tilføre huden ekstra fuktighet og næring.

Kremen inneholder også allantoin, som har en beroligende og helende effekt på huden. Den har en lett konsistens som absorberes raskt, og den er egnet for alle hudtyper, spesielt de som trenger ekstra fuktighet og pleie.

Opplev fordelene med hyaluronsyre i din daglige hudpleierutine med Hyaluronic Acid Intensive Cream fra COSRX!

Kun 8 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *