Dobbelrens for kombinasjonshud

kr 458.00

Dobbelrens for kombinasjonshud er for deg som både kan bli oljete og tørr/stram i løpet av dagen. En gang i blant opplever du også kviser og urenheter.

Vi har derfor satt sammen den milde oljerensen Heimish All Clean Balm som roer ned og gir balanse til huden. Sammen med den vannbaserte rensen COSRX Good Morning Gel Cleanser får du kontroll på huden.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Dobbelrens for kombinasjonshud består av:

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Heimish

Heimish er et godt kjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Med sine unike formuleringer som tiltrekker mange hudpleie-entusiaster.Deres Heimish All Clean Balm er raskt blitt en av deres mest populære og bestselgende produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dobbelrens for kombinasjonshud”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *