SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit

kr 449.00

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit er en samling av den kjente hudpleieserien til SOME BY MI som spesialiserer seg på å få kontroll på urenheter, kviser og fet hud, samtidig som den styrker hudbarrieren din.

Takket være syrene AHA. BHA og PHA får du kontroll på huden. Passer for alle hudtyper, spesielt kviseutsatt og fet hud. Du får med deg en såpe, toner, serum og krem i mini-størrelse. Passer ypperlig om du ønsker å teste ut produktserien eller som en gave.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit består av:

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *