IM UNNY Designing Eyebrow

59.00 kr

Designing Eyebrow fra IM’UNNY er en innovativ øyenbrynspenn som lar deg forme og definere øyenbrynene dine med presisjon og enkelhet.

Denne dobbeltsidige øyenbrynspennen har en vinklet, trekantet spiss på den ene siden for å skape naturlige, hår-lignende streker, og en spoolie-børste på den andre siden for å blande og forme brynene for et naturlig, polert utseende.

Med sin holdbare, vannfaste formel, garanterer Designing Eyebrow at øyenbrynene dine ser feilfrie ut gjennom hele dagen, uavhengig av vær eller aktivitet.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

IM’UNNY Designing Eyebrow er ideell for alle som ønsker å forbedre deres naturlige bryn på en enkel og effektiv måte. Dens brukervennlige design og høykvalitets formel gjør det til et must-have produkt i enhver skjønnhetsrutine.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

IM'UNNY

IM'UNNY er et banebrytende skjønnhetsmerke som stammer fra Sør-Korea, kjent for sin minimalistiske design og fokus på rene, høykvalitets ingredienser.

Merkevarens navn, IM'UNNY, reflekterer merkets filosofi om å være 'unik', 'naturlig' og 'ny', noe som tydelig gjenspeiles i deres produktlinje. IM'UNNY har et utvalg av produkter som inkluderer hudpleie, sminke og hårpleie.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “IM UNNY Designing Eyebrow”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *