Tilbud!

COSRX, AHA/BHA Clarifying Treatment Toner, 150ml

kr154,00

-43%
Merke:COSRX

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner er en mild eksfolierende toner som gjenoppretter kjedelig hud, samtidig som den er forebyggende mot sorte og hvite prikker. Toneren passer for akneutsatt hud, og den inneholder naturlige akne-bekjempende syrer som balanserer produksjonen av oljer og talg i huden ved hjelp av næring og fukt til huden.

Toneren gjør huden klar for de neste stegene, slik at man får mest mulig effekt av hudpleierutinen. Innhold 150 ml.

Tomt på lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne toner? 

  • Etter vask av ansiktet, sprayer du en passelig mengde av toneren i en bomullspad og stryk denne forsiktig over ansiktet.

Ingredienser

Water, Willow Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butilene Glicol, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Glycolic Acid, bentain Salicylate, Allantoin, Panthenol, Ethyl Hexanediol

Tilleggsinformasjon

Vekt0,17 kg
upc

8809416470030

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX AHABHA Clarifying Treatment Toner 150ml

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX, AHA/BHA Clarifying Treatment Toner, 150ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.