COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask - SkinUp - COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask
COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask
kr69,00 Kjøp

COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask

kr69,00

COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask inneholder en høykonsentrert ceramide essens som smelter til en kremete og melke-lignende utseende i kontakt med huden.

Formuleringen inneholder 6 ulike ingredienser som gir rikelig fuktighet til tørr hud. Sheet masken fra COSRX har evnen til å bygge opp fuktighet til skadet og tørr hud, og bidrar til å styrke hudbarrieren opp igjen. Sheet masken er hypoallergenisk og er vegansk.

30 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg sheet masken?

  1. Påfør sheet masken på ren hud etter evt. toner.
  2. La sheet masken virke i 10-20 min før du fjerner den.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,031 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Balancium Comfort Ceramide Soft Cream Sheet Mask”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.