COSRX AC Collection Acne Patch (26 Patches)

kr 99.00

AC Collection Acne Patch fra COSRX er den perfekte løsningen for å bekjempe kviser og hudormer på en effektiv og klinisk måte. Dette innovative produktet er designet for å gi deg en klarere og sunnere hud uten å tørke ut eller irritere den.

Hver pakke med AC Collection Acne Patch inneholder tynne og gjennomsiktige kviseplaster i forskjellige størrelser, slik at du kan behandle både små og store kviser.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Kviseplaster

Kviseplastrene er laget av et spesielt pustende materiale som bidrar til å beskytte huden mot forurensninger og samtidig tillater luftsirkulasjon.

Den klinisk beviste formelen til AC Collection Acne Patch inneholder effektive ingredienser som salisylsyre og centella asiatica. Salisylsyren virker ved å eksfoliere huden og rense porene, samtidig som den reduserer betennelse og rødhet. Centella asiatica har beroligende egenskaper og bidrar til å reparere skadet hud.

En av fordelene med AC Collection Acne Patch er dens evne til å trekke ut overflødig talg og urenheter fra kvisen, samtidig som den beskytter den mot ytterligere infeksjon. Plastrene er diskrete og kan brukes under sminke eller om natten for å gi en kontinuerlig behandling.

Gjør noe godt for huden din med AC Collection Acne Patch fra COSRX. Opplev fordelene med en effektiv, klinisk formulert behandling som vil gi deg en klarere og mer balansert hud. Bestill i dag og ta det første skrittet mot en forbedret hudpleierutine.

Husk å konsultere en hudpleiespesialist eller lege hvis du opplever alvorlige hudproblemer eller allergiske reaksjoner.

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AC Collection Acne Patch (26 Patches)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *