COSRX Acne Pimple Master Patch – 24 patches

kr99,00

(4 omtaler)

COSRX Acne Pimple Master Patch er en reddende engel, som reduserer synligheten av kviser og urenheter. Det er et lite plaster som du plasserer over kviser og betente hudormer. Det tynne gjennomsiktige plasteret behandler kviser ved å eliminere infeksjoner og bakterier, og beskytter mot at du pirker eller tar på kvisen.

I tillegg kan den også bryte ned rester fra sorte prikker og absorbere hvite hudormer over natten. Vi anbefaler å sette plasteret på kvisen før du legger deg og la den virke over natta, du vil merke forskjell allerede neste dag.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
50+ på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pakken består av 24 plaster i tre forskjellige størrelser. For å få bort og forebygge at nye kviser og urenheter oppstår anbefaler vi å bruke One Step Original Clear Pad.

Les også: Kviseplaster – Ditt hemmelige våpen

Hvordan bruker jeg plasteret?

Vask ansiktet ditt før du bruker plasteret.

 1. Velg et plaster som passer størrelsen på kvisen/urenheten og plasser plasteret over området.
 2. La plasteret være på fram til størrelsen på kvisen/urenheten har minsket. På denne måten vet du at plasteret har fått tid til å absorbere urenhetene fra området.

Tips! Hvis du ønsker krem for områder med urenheter og kviser eller kvisearr anbefaler vi Centella Blemish Cream.

Ingredienser

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane

Merket: COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

4 omtaler for COSRX Acne Pimple Master Patch – 24 patches

 1. Stephanie W.
  2. juni 2022
  De her funker kanskje 90% av ganger jeg bruker de. Hjelper at kviser blir ikke like stor men funker ikke noe særlig bra på dyp cystisk kviser.
  Emilie H.
  2. april 2022
  Dette er supre patches. Gjør det de skal. Eneste minus er at jeg synes de kan bli litt tykke. Bruker de derfor om natta og lar det virke imens jeg sov...More
  Dette er supre patches. Gjør det de skal. Eneste minus er at jeg synes de kan bli litt tykke. Bruker de derfor om natta og lar det virke imens jeg sover. Personlig kan jeg ikke bruke disse på dagtid da de synes veldig godt. Eller 10/10
  Leilani
  2. november 2021
  Når jeg får kviser så hjelper disse plasteret veldig godt! Jeg bruker det om natten og neste dag blir kvisen mye mindre hoven og rød!
  Sara
  29. mars 2021
  Veldig bra patches. De utgjør ingen mirakler, men har jeg en urenhet er den betydelig mindre rød og hoven hvis jeg tar på dette plasteret over natten....More
  Veldig bra patches. De utgjør ingen mirakler, men har jeg en urenhet er den betydelig mindre rød og hoven hvis jeg tar på dette plasteret over natten. Har aldri vært noe særlig forbruker av spot treatments, men disse kommer til å være en staple i skapet mitt fremover.
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *