Tilbud!

COSRX Acne Pimple Master Patch – 24 patches

kr 69.00

-30%
(2 omtaler)

COSRX Acne Pimple Master Patch er en reddende engel, som reduserer synligheten av kviser og urenheter. Det er et lite plaster som du plasserer over kviser og betente hudormer. Det tynne gjennomsiktige plasteret behandler kviser ved å eliminere infeksjoner og bakterier, og beskytter mot at du pirker eller tar på kvisen.

I tillegg kan den også bryte ned rester fra sorte prikker og absorbere hvite hudormer over natten. Vi anbefaler å sette plasteret på kvisen før du legger deg og la den virke over natta, du vil merke forskjell allerede neste dag.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pakken består av 24 plaster i tre forskjellige størrelser. For å få bort og forebygge at nye kviser og urenheter oppstår anbefaler vi å bruke One Step Original Clear Pad.

Les også: Kviseplaster – Ditt hemmelige våpen

Hvordan bruker jeg plasteret?

Vask ansiktet ditt før du bruker plasteret.

 1. Velg et plaster som passer størrelsen på kvisen/urenheten og plasser plasteret over området.
 2. La plasteret være på fram til størrelsen på kvisen/urenheten har minsket. På denne måten vet du at plasteret har fått tid til å absorbere urenhetene fra området.

Tips! Hvis du ønsker krem for områder med urenheter og kviser eller kvisearr anbefaler vi Centella Blemish Cream.

Ingredienser

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

30% rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

2 omtaler for COSRX Acne Pimple Master Patch – 24 patches

 1. L******
  9. september 2023
  Elsker!
  Fungerer godt! Legger det på det nye vonde kviser og den beskytter og etter et par dager så er kvisen ikke så hoven lenger.
  Nyttig? 0 0
  M****** J*******
  12. august 2023
  Fungerer
  Disse fungerer kjempegodt på kviser! Tar det på når jeg ser jeg har en begynnende kvise, går kanskje 1-2 dager (og det er i meste laget) også er den b...Mer
  Disse fungerer kjempegodt på kviser! Tar det på når jeg ser jeg har en begynnende kvise, går kanskje 1-2 dager (og det er i meste laget) også er den borte.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *