Pyunkang Yul ACNE Spot Patch Super Thin

kr79,00

Pyunkang Yul ACNE Spot Patch er et kviseplaster som er en del av hudpleieserien ACNE spesialtilpasset urenheter og kviser. Har du prøvd kviseplaster før? Kviseplaster er en genial måte å holde bakterier unna, i tillegg til å unngå at kvisen blir større eller mer betent.

Du plasserer den enkelt over kvisen eller urenheten, og den reduserer synligheten av kvisen og gjøre den mindre raskere. Inneholder 15 kviseplaster i pakken.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
36 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Finn hudpleiesett for din hudtype:

Les også:

Hvordan bruker jeg kviseplasteret?

Vask ansiktet først. Vi anbefaler å sette plasteret på kvisen før du legger deg og la den virke over natta, du vil merke forskjell allerede neste dag.

Tips! Hvis du ønsker krem for områder med urenheter og kviser eller kvisearr anbefaler vi Pyunkang Yul Acne Spot Cream

Ingredienser

Polyisobutene, Polyurethane-9, Polyisoprene, Cellulose Gum

Merket: Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea.Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din.Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul ACNE Spot Patch Super Thin”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *