MISSHA Magic Cushion Cover Lasting SPF50+/PA+++ (No.23)

349.00 kr

(8 omtaler)

Magic Cushion Cover Lasting SPF50+/PA+++ (No.23) er en konsentrert BB-krem som kommer i cushion form fra Missha. Denne er super å ha i vesken «on the go» for rask og enkel «touch up». Magic Cushion fra Missha gir i tillegg en naturlig dekkevne som varer hele dagen. Den er ikke mettende på huden.

Huden ser jevn og fin ut i flere timer, og gir en naturlig følelse. Det medfølger en pute som du bruker til å påføre BB-cream med lette klapp på huden. Vi har også Magic Cushion Cover Lasting SPF50+/PA+++ (No.21).

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg BB-kremen?

 1. Legg fingrene under silkebånden på puten
 2. Press puten forsiktig ned i svampen
 3. Påføres ved å klappe puten forsiktig på ansiktet. Start midt i ansiktet og jobb deg utover, Unngå strykebevegelser.
 4. Påfør flere lag for ønsket dekkevne.
Ingredienser

Water, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Trimethylsiloxysilicate, Glycerin, PEG-8 Dimethicone, Butilene Glicol, Pentylene Glycol, Niacinamide, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Iron Oxides, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Butilene Glicol Dicaprylate/Dicaprate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, PEG-8, Magnesium Sulfate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethicone, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Sorbitan Isostearate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Stearic Acid, Alumina, Iron Oxides, Triethoxycaprylylsilane, Fragrance(Parfum), Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides, Ethylhexylglycerin, adenonsin, Water, Disodium EDTA, Silica, Rosa Canina Fruit Oil, Boron Nitride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Xylitol, PEG-32, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Bambusa Vulgaris Water, Dipropylene Glycol, Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Adansonia Digitata Fruit Extract, Oxygen, Tocopherol.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

8 omtaler for MISSHA Magic Cushion Cover Lasting SPF50+/PA+++ (No.23)

 1. S**** A*
  25. november 2023
  Jeg har prøvd mange forskjellige kremer, men dette produktet er virkelig tipp topp. Kremen gir jevn dekning og holder seg frisk hele dagen. Jeg er vel...Mer
  Jeg har prøvd mange forskjellige kremer, men dette produktet er virkelig tipp topp. Kremen gir jevn dekning og holder seg frisk hele dagen. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.
  Nyttig? 0 0
  M** C*
  18. oktober 2023
  Jeg var litt skeptisk til å prøve denne bb kremen, men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Den gir en naturlig og jevn finish, og holder seg på plas...Mer
  Jeg var litt skeptisk til å prøve denne bb kremen, men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Den gir en naturlig og jevn finish, og holder seg på plass hele dagen. Dette har blitt min nye favoritt!
  Nyttig? 0 0
  A*** W*
  2. september 2023
  Det er som om jeg ikke har på meg noe sminke i det hele tatt. Likevel gir den en fin dekning og holder hele dagen. Veldig fornøyd med dette produktet.
  Nyttig? 0 0
  T*** J*
  15. juni 2023
  Den jevner ut hudtonen min uten å se for tykk eller kakete ut. Den gir også god fuktighet til huden. Veldig fornøyd med dette produktet.
  Nyttig? 0 0
  N*** R*
  10. mai 2023
  Etter å ha prøvd flere forskjellige produkter av denne typen, har jeg endelig funnet en BB krem som fungerer bra for meg. Jeg er veldig fornøyd.
  Nyttig? 0 0
  A** R*
  20. april 2023
  Jeg elsker denne bb-kremen. Den tar ikke opp mye plass i vesken min, og jeg kan enkelt friske opp sminken min i løpet av dagen. Anbefales spesielt for...Mer
  Jeg elsker denne bb-kremen. Den tar ikke opp mye plass i vesken min, og jeg kan enkelt friske opp sminken min i løpet av dagen. Anbefales spesielt for de som er mye på farten.
  Nyttig? 0 0
  T**** K*
  5. mars 2023
  Dette produktet passer perfekt for min hudtone. Jeg liker at det har SPF50. Det gir meg beskyttelse mot solen samtidig som det jevner ut hudtonen. Anb...Mer
  Dette produktet passer perfekt for min hudtone. Jeg liker at det har SPF50. Det gir meg beskyttelse mot solen samtidig som det jevner ut hudtonen. Anbefales!
  Nyttig? 0 0
  E*** S*
  12. februar 2023
  Jeg elsker denne BB-kremen. Den er enkel å bruke og gir en fin dekning. Leveringen var rask og produktkvaliteten er utmerket. Jeg er veldig fornøyd.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *