Koreansk hudpleie | Norsk nettbutikk

GRATIS FRAKT OVER 750,-

Marta anbefaler – Fermenterte ingredienser er et must try

Et must-try produkt innen koreansk hudpleie er Galacto Niacin 97 Power Essence fra Purito som er et multitasking produkt som passer til både nybegynnere og erfarne hudpleie-entusiaster!

Vi har snakket med Marta som har funnet en ny favoritt i koreansk hudpleie, og hun ville gledelig dele hvorfor hun hadde falt pladask for produktet Galacto Niacin 97 Power Essence.

Urenheter og sensitiv hud
Litt om meg før jeg begynner å utvide fanklubben av denne essensen: Jeg heter Marta og jeg har prøvd massevis av hudpleieprodukter, har meget god kunnskap om ingredienser og mine forventninger pleier å være ganske realistiske. Jeg er 23 år gammel og jeg får kviser ganske ofte, det var et stort problem før og derfor post-acne har vært med meg lengre enn jeg husker.

Hudtype: kombinasjon, veldig sensitiv, eksem, kjempestore og synlige porer (som er ikke et problem – det må man huske: å ha store porer er normalt!), men huden blir ofte tørr og dehydrert.

Fermenterte ingredienser i koreansk hudpleie er verdt å teste ut
Jeg må være ærlig: jeg var litt redd for å prøve produkter med fermenterte ingredienser, svært spesielt Galactomyces Ferment Filtrate som er hovedingrediensen i essensen. Hvorfor? Fordi jeg vet det er et lotteri. Det kan gjøre mirakler, men kan også bli en trigger som gir ekstra kviser. Min sensitive hud pleier ikke å være så heldig, men hvis man ER heldig så er det jo verdt det. Om du har lyst til å prøve Galacto Niacin 97 Power Essence, så bør man alltid gjøre en patch-test (gjelder ALLE nye hudpleieprodukter).

 

Den raskeste bedringsprosessen jeg har opplevd
Resultatet? Super jevn hudtekstur, for meg med store porer var det en stor forskjell. Alle små wannabe kviser og urenheter forsvant, de ble aldri til kviser. Utenom den fermenterte ingrediensen Galactomyces, har essensen flere fermenterte ingredienser som gir masse fukt og styrker hudbarrieren. Jeg la merke til videre at Galacto Niacin 97 Power Essence er produktet som har gitt meg den raskeste bedringprosessen! Noe av det beste med essens er at den inneholder 5% niacinamide som er din beste venn i krigen mot kvisearr og pigmentering.

Anbefales på det sterkeste!
Jeg anbefaler PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence til de som vil ha et effektivt produkt som gjør så mye for huden din. Den passer til enhver hudpleierutine, fordi niacinamide kan kombineres med nesten alt.

Jeg må også nevne den rimelige prisen, den hygieniske pumpflasken som er enkelt å bruke og den deilige konsistensen av produktet som er lett og trekkes inn raskt – dette gjør hele prosessen enda bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gratis frakt *

* over 750,-

Lynrask levering med sporing

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

K-Beauty kvalitetsprodukter

Norsk nettbutikk med utvalgte produkter innen koreansk hudpleie.

Sikker og trygg handel

  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
   Calculate Shipping
   Apply Coupon