COSRX The Niacinamide 15 Serum 20 ml

295.00 kr

(1 omtale)

The Niacinamide 15 Serum fra COSRX gir huden din en dyp dose av næring med sitt høye innhold av niacinamid. Niacinamid, også kjent som Vitamin B3, bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og ujevnheter, mens det også gir en klar og jevn hudtone.

The Niacinamide 15 Serumet er også designet for å berolige irritert hud og redusere rødhet, slik at du kan nyte en mer rolig og sårbar hud. Bruk The Niacinamide 15 Serum som en del av din daglige hudpleierutine for en mer oppstrammet, forynget hud.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

The Niacinamide 15 Serum fra COSRX er den ultimate løsningen for å oppnå en jevn, klar og strålende hud

Oppnå en jevnere, klarere og mer strålende hud med Niacinamide 15 Serum fra COSRX. Dette kraftige serumet er formulert med en høy konsentrasjon av niacinamid, også kjent som vitamin B3, som tilbyr en rekke fordeler for huden din.

Fordeler

 • Reduserer synligheten av porer: Niacinamid bidrar til å regulere talgproduksjonen, noe som kan redusere størrelsen på porene og gi en jevnere hudoverflate.
 • Reduserer hyperpigmentering: Serumet hjelper til med å lysne ujevne hudtoner og redusere synligheten av pigmentflekker og solskader.
 • Reduserer akneutbrudd: Den beroligende og betennelseshemmende egenskapen til niacinamid bidrar til å redusere rødhet og irritasjon forårsaket av akne.
 • Fremmer hudens elastisitet: Serumet bidrar til å øke kollagenproduksjonen, som kan forbedre hudens fasthet og elastisitet, og redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 • Beskytter mot miljøskader: Niacinamid har antioksidantegenskaper som bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler forårsaket av sollys og forurensning.

Viktige egenskaper

 • Høy konsentrasjon av niacinamid (15%): Gir maksimal effekt for å forbedre hudens tilstand.
 • Lett og absorberende formel: Serumet trekker raskt inn i huden uten å etterlate en klebrig følelse.
 • Vegansk og cruelty-free: Produktet er ikke testet på dyr og inneholder ingen animalske ingredienser.
 • Passer for alle hudtyper: Serumet er skånsomt nok til å bli brukt av alle, uansett hudtype.
 • Allergivennlig: Fri for vanlige irritanter og allergener, egnet selv for sensitiv hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

COSRX

COSRX er et anerkjent merke innen koreansk hudpleie som er høyt elsket over hele verden. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og bruker innovative ingredienser i produktene, som snegleslim, og hudfornyende kjemiske eksfolianter som forvandler huden din til det bedre. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemområder, spesialisert innen innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Dette inkluderer også COSRX solkremer. COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.
cosr hudpleie logo

COSRX produkter er cruelty free, og ikke testet på dyr

Dette er et blackhead remover kit som på tre steg vil redusere blackheads betraktelig.
 1. Bidrar til å åpne porene Påfør arket på huden. Dette vil tilføre fukt og gjøre det lettere å fjerne blackheads i steg 2. La det ligge på i 5-10 minutter. Fjern så arket og tørk bort restene fra ansiktet med en klut eller bomullspad.
 2. Fjerner hudormer Bruk en klut og fukt den med varmt vann, legg så denne på nesen. Etter dette tar du på arket merket med steg 2 og lar det ligge til det blir tørt, i ca. 10-15 minutter. Til slutt fjerner du arket fra sidene.
 3. Lukke porene Det siste steget er for å lukke porene igjen slik at du unngår irritert hud. Påfør arket i steg 3 og vent 5 til 10 minutter. Fjern deretter arket og masser den gjenværende essensen inn i huden.

COSRX blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes. Et typisk koreansk merke er COSRX, mens et vestlig merke kan være for eksempel Elisabeth Arden.

Hva er det med COSRX?

Hvorfor er COSRX et av de absolutt mest populære koreanske hudpleie merkene? Svaret er nok en kombinasjon av:
 • Gode effektfulle produkter
 • Gjennomtenkte produktserier
 • Et stort varesortiment
 • Selges både innen kosmetikk og hudpleie i tillegg hos de største apotekkjedene
 • God markedsføring, layout og produktforklaringer
 • Svært konkurransedyktige priser
Og ikke minst så holder produktene det de lover. COSRX har gjennom to tiår bygget seg opp en enorm lojal kundemasse. Kundemassen spenner seg over hele verden, og fortsetter å vokse. Ikke bare er det et av de største og mest anerkjente koreanske hudpleiemerkene, men også blant andre i resten av verden.

Retinol og Advanced COSRX Snail

For de som ønsker å forebygge og pleie huden sin for å bremse utviklingen av fine linjer og rynker, så kommer man ikke utenom seriene Retinol og Advanced Snail fra CORSX. Begge to er såpass kjent at har man ikke hørt navnet CORSX, så har man hørt disse to navnene. Serien med Retinol er elsket av utallige. Dette er produkter som virkelig tråkker på aldringens bremser av huden. Her stimuleres huden av ingrediensene til å både ta til seg og beholde den fukten som mangler i huden. I tillegg så bevarer man mye lengre den naturlige elastisiteten som huden har. Advanced Snail er virkelig en fuktighetsbombe til hud. Ingrediensene tilfører glød og gir tilbake hudens styrke som ofte reduseres med alder.

Det enkle er ofte det beste

Produktemballasjen til koreanske CORSX gir ingen hint til promp og prakt, lite gull og glitter. Med rene linjer og hvite esker kun skilt av lette elegante striper i ulike farger som beskriver hvilken serie produktet er i, sier enkelthet og renhet. Enten man er blitt anbefalt et av disse produktene av en farmasøyt på et apotek, eller klikket seg inn fra en post på sosiale medier, så er man ofte en tilbakevendende kunde. Produktene leverer og mere til. For vår nordiske hud som ofte er sensitiv, påvirket av vær og vind og utsatt for de fire ulike årstidene, er dette et merke som virkelig passer inn.

1 omtale for COSRX The Niacinamide 15 Serum 20 ml

 1. K****** E******
  7. juli 2023
  En game-changer for meg
  Jeg er kjempefornøyd! Serumet reduserer synligheten av porene mine og jevner ut huden. Serumet er også lett og absorberes raskt. Nå føles huden min gl...Mer
  Jeg er kjempefornøyd! Serumet reduserer synligheten av porene mine og jevner ut huden. Serumet er også lett og absorberes raskt. Nå føles huden min glatt og frisk. Jeg kan ikke anbefale det nok.
  Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *