Missha Time Revolution Artemisia Ampoule

589.00 kr

Missha Time Revolution Artemisia Ampoule er en konsentrert serum som er proppet av næring som beroliger, fremmer elastisitet og fuktighet med hjelp ingrediensen Mugwort. Serumet har gått gjennom en dobbel fermenteringsprosess for oppnå den konsentrerte formuleringen den har.

Serumet har evnen til å pleie og gi fuktighet til sensitiv og urolig hud. På denne måten oppnår huden en balanse og kontroll over oljeproduksjonen i huden. Passer for kombinasjonshud, fet hud, sensitiv hud og tørr hud. Innhold 50 ml.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg serumet?

  • Bruk før fuktighetskremen. Påfør et par dråper i håndflaten eller rett på ansiktet og klapp og smør forsiktig serumet inn i huden.

TIPS! Anbefales å bruke sammen med essensen Missha Time Revolution Artemisia Treatment Essence

Ingredienser

Artemisia Annua Extract, Glycerin, Butilene Glicol, Water, 1,2-Hexanediol, bentain, Trehalose, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Carbomer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tromethamine, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Missha

Produktene fra MISSHA er utviklet gjennom forskning, ny teknologi og grundig testing slik at du kan være sikker på hvert produkt er trygt og effektivt. I tillegg er MISSHA i mot testing på dyr.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Missha Time Revolution Artemisia Ampoule”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *