mixsoon Bean Cream 50ml

349.00 kr

Rik fuktighetskrem med fermenterte bønner for næret, fuktet hud. Brukes sammen med Bean Essence og Bean Toner for optimal effekt.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

mixsoon Bean Cream er en fuktighetskrem som danner et beskyttende lag på huden og holder på fuktigheten. Glatt og tykk tekstur full av næringsstoffer, gir vitalitet for matt hud uten klebrighet.

Bruksanvisning:

  1. Rens og forbered ansiktet med toner og essens.
  2. Påfør en passende mengde bønnekrem på hele ansiktet.
  3. Masser forsiktig og bank kremen inn i huden til den er helt absorbert.
  4. I kalde, tørre årstider, bruk mixsoon Bean Cream som en sovemaske ved å påføre 2-3 lag for å våkne opp og føles fast og fuktig.

Nøkkelingredienser: fermentert bønneekstrakt, koreansk pære, granateple og bygg

Merke

mixsoon

mixsoon

er et koreansk hudpleiemerke som er kjent for sine produkter av fermentert bønne. Merket oppmuntrer til 3-lags hudpleierutinen ved å bruke rene, organiske essenser skreddersydd for hudens daglige behov. For mixsoon er engasjert i essensen av naturen, nøye omsatte biologiske prosesser for å trekke ut bare det essensielle aktive ingredienser huden din virkelig ønsker og fortjener. Lytt til huden din og hør hva den trenger. Gi den kjærlighet ved å legge våre naturlige, kraftige essenser på lag, og opplev huden din blomstre sin naturlige utstråling. Opplev gleden av en sunnere hud som ser yngre ut hver dag. Start din mixsoon-reise i dag!
Mixsoon koreansk hudpleie

Lokalt hentede plantebaserte ingredienser

mixsoon insisterer på å kun bruke pålitelige lokalt hentede ingredienser for sunnere hud. Når det er utfordrende å finne kvalitetsingredienser, investerer merket i kvalitet og dyrker dem selv. Derfor spesialdyrker mixsoon alle sine Centella Asiatica-ekstrakter, uten bruk av plantevernmidler eller kjemikalier, på de rene landene i Udo, Jeju Island og bevare kvalitetsessens på flaske.

Velger kun essensielle ingredienser, med mange års erfaring

Ikke alle ingrediensene er skapt like. Det er derfor vi er forpliktet til å velge bare de beste kildene ingredienser etter bruk og evaluering av hver kilde gjennom årene. mixsoon ønsker å sikre at hver ingrediens vi bruker er avgjørende til Mixsoonhudens helse og velvære.