NEOGEN Dermalogy Collagen Lifting Cream 70ml

399.00 kr

Dermalogy Collagen Lifting Cream er en innovativ løsning innenfor anti-aging. Ansiktskremen er designet for å adressere tegn på aldring ved å gi huden essensiell næring og forbedre dens elastisitet. Dette produktet er egnet for alle hudtyper, og er spesielt effektiv for de som søker en mer fast og løftet hud.

Egenskaper

  1. Collagenboost: Kremen er rik på kollagen, som er kjent for sine hudoppstrammende og elastisitetsforbedrende egenskaper. Dette bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.
  2. Hydrering og Fuktighet: Formulert med en blanding av hyaluronsyre og naturlige ekstrakter, gir denne kremen intens hydrering, noe som hjelper til å opprettholde en fyldig og glatt hud.
  3. Skånsom og Næringsrik: Den er fri for skadelige kjemikalier og inneholder en rekke naturlige ingredienser som er skånsomme, men effektive, for å nærme og beskytte huden.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Påfør en passende mengde av Dermalogy Collagen Lifting Cream på ansikt og hals etter din vanlige rens- og toneringsrutine. Masser kremen forsiktig inn i huden med oppadgående og utovergående bevegelser for å maksimere absorpsjon og løfteeffekten. Bruk produktet morgen og kveld for optimale resultater.

Utfyllende Produktinformasjon

Dermalogy Collagen Lifting Cream fra NEOGEN er ikke bare en kollagenrik anti-aldringskrem; den er også en omfattende løsning for hudpleie. Med en avansert formel som kombinerer vitenskap og natur, arbeider denne kremen for å gi synlige resultater mens den opprettholder hudens naturlige balanse.

Den luksuriøse, men lett absorberbare konsistensen av kremen sikrer en behagelig påføring uten å etterlate en tung eller fet følelse. Denne kremen er ideell for bruk under sminke, og fungerer som en utmerket base, som gir huden ekstra fuktighet og glød gjennom dagen.

Ingredienser

  • Hydrolysert Kollagen: Hjelper med å forbedre hudens fasthet og elastisitet.
  • Hyaluronsyre: Trekker til seg fuktighet og gir dyptgående hydrering.
  • Naturlige Ekstrakter: Inkluderer ingredienser som kamille og grønn te, som er kjent for sine beroligende og antioksidante egenskaper.
  • Peptider: Bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens struktur.
  • Vitamin E: En kraftig antioksidant som hjelper til å beskytte huden mot skader fra miljøet.

Water, Alcohol Denat., Glycerin, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Cyclohexasiloxane, Methyl Gluceth-20, Collagen Extract, C12-16 Alcohols, Carbomer, Tromethamine, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Trehalose, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Adenosine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Ceramide NP, Squalane, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Dextrin, Coptis Japonica Root Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Undaria Pinnatifida Extract, Enteromorpha Compressa Extract, Laminaria Japonica Extract, Spirulina Platensis Extract, Gelidium Cartilagineum Extract.

Dermalogy Collagen Lifting Cream fra NEOGEN er den perfekte løsningen for de som ønsker å bekjempe tegn på aldring, mens de gir sin hud den oppmerksomheten og pleien den fortjener. Med sin unike blanding av vitenskapsbaserte og naturlige ingredienser, er denne kremen et viktig skritt mot en mer ungdommelig og strålende hud.

Merke

NEOGEN

Neogen er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke innovative ingredienser og teknologier i sine produkter. Deres produktlinje inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Neogen har fått anerkjennelse for sine effektive produkter og for sin bærekraftige filosofi. Produktene fra Neogen passer for alle hudtyper og aldre.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “NEOGEN Dermalogy Collagen Lifting Cream 70ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *