COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml

kr 179.00

AHA 7 Whitehead Power Liquid fra COSRX er en kraftfull eksfolierende væske som hjelper med å redusere synlige hvite prikker og forbedre hudens tekstur. Formulert med 7% AHA-syre, en type syre som hjelper med å fjerne døde hudceller, bidrar denne væsken til å forbedre hudens glød og renhetsgrad.

I tillegg inneholder AHA 7 Whitehead Power Liquid niacinamid, et aktivt stoff som hjelper med å regulere talgproduksjonen og redusere synlige hvite prikker. Væsken er også formulert med aloe vera og allantoin, to ingredienser som hjelper med å berolige huden og hindre tørrhet.

Bruk AHA 7 Whitehead Power Liquid som en del av din daglige hudpleierutine, for å oppnå en mer glatt, ren og jevn hudtone. For best resultat, anbefales det å starte med en liten mengde væske, og øke gradvis etter hvert som huden blir vant til behandlingen.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *