COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml

kr179,00

AHA 7 Whitehead Power Liquid fra COSRX er en kraftfull eksfolierende væske som hjelper med å redusere synlige hvite prikker og forbedre hudens tekstur. Formulert med 7% AHA-syre, en type syre som hjelper med å fjerne døde hudceller, bidrar denne væsken til å forbedre hudens glød og renhetsgrad.

I tillegg inneholder AHA 7 Whitehead Power Liquid niacinamid, et aktivt stoff som hjelper med å regulere talgproduksjonen og redusere synlige hvite prikker. Væsken er også formulert med aloe vera og allantoin, to ingredienser som hjelper med å berolige huden og hindre tørrhet.

Bruk AHA 7 Whitehead Power Liquid som en del av din daglige hudpleierutine, for å oppnå en mer glatt, ren og jevn hudtone. For best resultat, anbefales det å starte med en liten mengde væske, og øke gradvis etter hvert som huden blir vant til behandlingen.

Kun 4 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *