Tilbud!

COSRX Low pH Good Night Soft Peeling Gel 120ml

kr 159.00

-33%
(1 omtale)

Low pH Good Night Soft Peeling Gel fra COSRX er en mild eksfolierende gelé som bidrar til å fjerne døde hudceller og urenheter fra huden. Denne geléen inneholder myke papain- og cellulosepartikler som forsiktig eksfolierer huden, samtidig som den gir fuktighet og næring.

Geléen har en pH-verdi på 5,5, som er nær huden naturlige pH-verdi, og er derfor skånsom mot huden. Den inneholder også aminosyrer og melkeproteiner som bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Low pH Good Night Soft Peeling Gel kan brukes som en del av din kveldsrutine for å bidra til å rense og fornye huden mens du sover. Geléen er egnet for alle hudtyper, spesielt de med tørr eller sensitiv hud.

Opplev fordelene med en mild og effektiv eksfoliering med Low pH Good Night Soft Peeling Gel fra COSRX, og få en myk og glatt hud med en sunn og frisk glød.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

1 omtale for COSRX Low pH Good Night Soft Peeling Gel 120ml

  1. z**********
    6. juli 2023
    Tommel opp
    👍🏻
    Nyttig? 0 0
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *