products nycosrxclearpad - SkinUp - COSRX One Step Original Clear Pad Rensende pads
COSRX, One Step Original Clear Pad, Rensende pads
kr299,00 Kjøp

COSRX, One Step Original Clear Pad, Rensende pads

kr299,00

Merke:COSRX

COSRX One Step Original Clear Pad i ny emballasje gir deg muligheten til å redusere kviser og urenheter effektivt. I tillegg blir det enklere å kontrollere overproduksjon av talg. Produktet består av 70 pads som har på forhånd blitt dyppet i blant annet bentain salicylate som er en BHA. BHA er effektiv til å virke dypt ned i porene, i tillegg løser den opp talg og er eksfolierende for huden.

(2 omtaler)

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Produkter som inneholder BHA er derfor bra for fet hud, acne, hudormer og urenheter. En annen komponent i padsene er pillbark, som har en eksfolierende effekt. Har du problemer med kviser andre steder på kroppen kan du fint bruke padsene der. Padsene er skånsomme mot huden og kan brukes opptil 2-3 ganger daglig. Du kan også bruke padsene hvis du ønsker å forebygge kviser, ved å bruke padsene f.eks annen hver dag.

Finn den rette padsen for din hudtype.

Padsene fra COSRX er et anerkjent merke og produkt med flere hudpleieprodukter som flere lover sin troskap til, og vi skjønner hvorfor!

Hvordan bruker jeg en pad?

 1. Vask ansiktet før bruk.
 2. En pad har både en ru og myk side. Bruk den ru siden først, og stryk denne forsiktig over hele ansiktet. Unngå øyeområdet.
 3. Snu paden og bruke den myke siden over ansiktet.
 4. Deretter kan du fortsette med din hudpleierutine. Husk å skru lokket godt på, slik at padsene i boksen ikke tørker ut.

Tips! Hvis du ønsker krem for områder med urenheter og kviser eller kvisearr anbefaler vi Centella Blemish Cream.

Ingredienser

Willow Bark Water, Butilene Glicol, Glycerin, bentain Salicylate, 1,2-Hexanediol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate

Tilleggsinformasjon

Vekt0,24 kg

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX One Step Original Clear Pad Rensende pads

2 omtaler for COSRX, One Step Original Clear Pad, Rensende pads

 1. SkinUp Avatar for Joanna

  Joanna

  Bruker denne når jeg har en del urenheter som jeg ikke vil skal bli større eller bli til kviser. Denne er også med på å dempe kvisene. Elsker!

 2. SkinUp Avatar for Andre

  Andre

  Veldig fornøyd med produktet! Du merker at huden blir blankfri samtidig som det ikke tørker ut huden. Jeg merker mye færre kvisedannelse nå enn før. Et must i din vaskerutine!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.