COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50 ml

kr 369.00

COSRX Pure Fit Cica Cream Intense (50 ml) er en pleiende fuktighetskrem som umiddelbart behandler og roer ned rødhet og irritert hud.

Kremen inneholder 61.2% Pure Fit CICA-7 kompleks som kommer fra Centella Asiatica, samt ekstrakter fra bladene og røtter av Asiaticoside, Madecassic Acid, Madecassoside og Asiatic Acid.

Denne kremen er spesielt utviklet for å reparere og styrke hudbarrieren, gi huden godt med fukt og behandle irritert og rød hud. Denne kremen er tykkere enn Pure Fit Cica Cream og inneholder i tillegg Cica olje noe som gjør at denne er bedre egnet til tørr hud.

Passer til alle hudtyper, men ekstra godt egnet til tørr hud.

Vi er dessverre utsolgt for dette produktet

Ingen fare! Skriv inn din epost og bli varslet så fort vi får det på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud. Dette inkluderer også COSRX solkremer.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *