Tilbud!

COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50 ml

kr258,30

-30%

COSRX Pure Fit Cica Cream Intense (50 ml) er en pleiende fuktighetskrem som umiddelbart behandler og roer ned rødhet og irritert hud.

Kremen inneholder 61.2% Pure Fit CICA-7 kompleks som kommer fra Centella Asiatica, samt ekstrakter fra bladene og røtter av Asiaticoside, Madecassic Acid, Madecassoside og Asiatic Acid.

Denne kremen er spesielt utviklet for å reparere og styrke hudbarrieren, gi huden godt med fukt og behandle irritert og rød hud. Denne kremen er tykkere enn Pure Fit Cica Cream og inneholder i tillegg Cica olje noe som gjør at denne er bedre egnet til tørr hud.

Passer til alle hudtyper, men ekstra godt egnet til tørr hud.

Kun 5 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merket: COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “COSRX Pure Fit Cica Cream Intense 50 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *