products 2in1 poreless liquid 1 - SkinUp - COSRX Two in One Poreless Power Liquid
COSRX, Two in One Poreless Power Liquid
kr319,00 kr229,00 Kjøp
Tilbud!

COSRX, Two in One Poreless Power Liquid

kr229,00

-28%

Two in One Poreless Power Liquid er et vidunderprodukt for porene dine. Hudpleieproduktet kan brukes som en toner og et serum. Det inneholder BHA og tannin som er med på å rense porene, samtidig som det bidrar til å stramme og minske synligheten av porene. I tillegg hjelper Two in One Poreless Power Liquid med å berolige huden med en kjølende effekt og kontrollerer talgproduksjonen.

Dette er det ultimate koreanske hudpleieproduktet som forenkler behandlingen av porene dine.

Kun 2 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Produktet er mild og kan brukes både dag og kveld. Passer for alle hudtyper, spesielt for de som ønsker å ta tak i porene, sensitiv hud og tørr hud. Innhold 100 ml

Hvordan bruker jeg Two in One Poreless Power Liquid?

  • Kan brukes dag og kveld.

Toner:

  • Etter rens, pump 1-2 ganger i hånden og klapp den inn i huden. Du kan også bruke en bomullspad, og stryk den lett over huden.

Serum:

  • Pump 1-2 ganger i hånden og klapp den lett inn huden før fuktighetskrem. Vent til produktet er blitt fullt absorbert før du påfører fuktighetskremen din.,

Tilleggsinformasjon

Vekt0,175 kg
upc

8809416471655

Merke

COSRX

COSRX er et hudpleiemerke som er høyt elsket over hele verden. Et anerkjent merke innen koreansk hudpleie. Hudpleiemerket er fra Sør-Korea og har et stort fokus på å bruke få ingredienser i produktene, som gir maksimal effekt til huden. De tilbyr skjønnhetsprodukter for alle hudtyper og problemoråder på hud.

COSRX betyr effektiv kosmetikk, og inneholder naturlige komponenter som gir omsorg til huden. I tillegg er COSRX et cruelty free hudpleiemerke.

cosrx produkter - SkinUp - COSRX Two in One Poreless Power Liquid

1 omtale for COSRX, Two in One Poreless Power Liquid

  1. SkinUp Avatar for Malin H.

    Malin H.

    Denne her.. denne er magi på flaske! Jeg bruker den ikke mer enn en-to ganger i uken, men det holder for meg. Den holder alle urenheter vekk og får huden min til å kjennes «ny» ut. Jeg har også slitt med kviselignende prikker på rumpa (ja, det er dritflaut), og da er denne en livredder. Jeg påfører litt hver morgen og kveld, og Vipps, noen dager senere er det borte. Magi!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.