Tilbud!

Petitfée, Gold & Snail Hydrogel Eye Patch

kr167,30

-30%

Petitfée Gold & Snail Hydrogel Eye Patch er en øyemaske som inneholder den effektive ingrediensen sneglesekret og gull. Øyemasken gir en strammende effekt og glød til øyeområdet, som passer perfekt til både mørke ringer og hovne øyne. Samtidig som den også reduserer synlighet av rynker og fine linjer.

Passer å bruke mens du sminker deg eller rett før du skal legge deg. Det følger med en liten skje, som gjør det enklere å ta ut øyemaskene og holder resterende øyemasker i boksen rene.

Øyemasken kan også brukes på andre områder som er utsatt for rynker og fine linjer, slik som på pannen, smilerynker og hals. Innhold 30 par øyemasker.

Bli varslet når produktet kommer på lager.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg øyemasken?

  1. Vask ansiktet og legg på øyemasken under øynene før du har tenkt til å påføre øyekremen
  2. La øyemasken virke i 20-30 min  før du fjerner disse. Klapp inn evt. overflødig serum/essens fra øyemasken inn i huden. Før du påfører øyekrem hvis du ønsker det.

Tips! Du kan legge boksen i kjøleskapet, for en kjølende effekt. Utrolig deilig!

Merket: Petitfée

Petitfée er et hudpleiemerke fra Sør-Korea. Navnet er fransk, og betyr "liten fe". Merket har som mål å gjøre huden mest mulig ren slik som en liten fes hud.Petitfée har et stort fokus på å utvikle produkter av hydrogel, som er en gele form av vann som bidrar til å gi fuktighet dypt inn i huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petitfée, Gold & Snail Hydrogel Eye Patch”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *